Regent Seven Seas Cruises onthult 2024-2025 Grand Voyages

Regent Seven Seas Cruises heeft vier nieuwe Grand Voyages voor 2024-2025 onthuld. De reizen van 63 tot 83 nachten voldoen aan de reislust van luxereizigers en de groeiende behoefte aan langere cruises. Reserveren kan vanaf vandaag, 20 juli.

“We zijn verheugd om onze unieke, legendarische collectie Grand Voyages voor 2024-2025 te onthullen. De recente lancering van onze 2025 World Cruise werd met een ongekende vraag onthaald, dus we weten dat er een enorme behoefte is naar onze langere reizen,” aldus Jason Montague, President en Chief Executive Officer van Regent Seven Seas Cruises. “Onze gasten staan te popelen om de wereld rond te reizen en herinneringen te creëren, dit alles terwijl ze genieten van de voortreffelijke Regent-ervaring.”

Samen met de ruime all-suite, all-balcony accommodaties, zullen gasten aan boord van een Grand Voyage genieten van een inbegrepen pre-cruise hotelarrangement en diner, een exclusieve landexcursie, bagageservice, onbeperkte wasserij inclusief stomerij en strijken, telefoontijd per suite en een uniek geschenk. Dit komt bovenop de luxueuze voorzieningen die al inbegrepen zijn bij een Regent-afvaart, zoals onbeperkt inbegrepen excursies in elke aanloophaven, gastronomische gerechten in een reeks specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, kwaliteitswijnen en sterke dranken, entertainment, ongelimiteerde internettoegang en vooraf betaalde fooien.

Vier lange cruises

Kleurrijke landschappen, Scandinavische wonderen en de grote steden van Noord-Europa verrijken het 83-nachten durende Grand Arctic Adventure aan boord van Seven Seas Mariner, met vertrek vanuit New York op 2 juni 2024. Gasten kunnen genieten van de ongetemde wildernis van Groenland en de vulkanische pracht van IJsland, voordat ze de Noordzee oversteken via de Faeröer Eilanden naar Denemarken. Ze varen langs de Britse eilanden en genieten van overnachtingen in Antwerpen, Berlijn, Oslo en Stockholm. Ze verkennen de fjorden van Noorwegen voordat de zomer wordt gevierd in Nederland, Frankrijk, Portugal en Spanje voor aankomst in Barcelona.

De Grand European Sojourn rondreis vanuit Lissabon vertrekt op 28 juni 2024, voor een reis van 79 nachten vanaf de Britse eilanden langs de glinsterende kusten van de Middellandse Zee aan boord van Seven Seas Voyager. Negen overnachtingen op de bestemmingen stellen gasten in staat om de smaken van Frankrijk, België, Nederland, Spanje, Turkije en Israël te proeven. Ontdek de groene Britse eilanden en breng vervolgens een bezoek aan nieuwe havens in Italië, Griekenland en Turkije. Van Tanger tot Istanbul genieten de reizigers van de eeuwenoude geschiedenis, kunst en culturele rijkdom van de eilanden en kusten in de Middellandse Zee.

De Grand Asia Exploration onthult een groot aantal wonderen, van Japan en de idyllische Zuidoost-Aziatische kusten, tot de wildernis van Australië op een 63-nachten durende reis van Tokyo naar Sydney, met vertrek op 18 oktober 2024. Gasten zullen genieten van een uitgebreide verkenning van Japan met 11 opmerkelijke havens, waaronder een overnachting in Kyoto. Ze ontdekken adembenemende landschappen, lokale keukens en oosterse cultuur in Taiwan, China, Vietnam, Thailand en Indonesië. Ze cruisen langs de oostkust van Australië voordat de reis eindigt met een overnachting in Sydney. Deze reis omvat 10 overnachtingen in een haven en een exclusieve landervaring.

Gasten kunnen zich onderdompelen in prachtige culturen, betoverende aroma’s en culinaire bezienswaardigheden op de 70-nachten durende Grand Spice Route Quest. Vertrek vanuit Auckland op 25 maart 2025 aan boord van Seven Seas Voyager. Avontuur op zee in overvloed op deze fascinerende reis die de handelsroutes van vroeger volgt. Beleef de onvergetelijke tocht van Auckland langs de sublieme oostkust van Australië, om vervolgens de oversteek te maken naar Indonesië. Gasten kunnen hun culinaire hart ophalen tijdens overnachtingen in Bali, Singapore, Ho Chi Minh en Bangkok, een bezoek brengen aan de specerijenhoofdsteden van Sri Lanka en India en zich vergapen aan de schatten van Luxor in Egypte.

© foto’s Regent Seven Seas Cruises

Klik hier voor meer nieuws