Fincantieri vernieuwt Crystal-schepen

De Crystal Symphony en Crystal Serenity arriveerden op de Fincantieri-werf in Monfalcone nabij Triëst. De schepen werden er onder meer opgewacht door CEO Cristina Levis en medevoorzitter Manfredi Lefebvre d’Ovidio van de A&K Travel Group. De bedoeling is beide luxeschepen uitgebreid te renoveren op de Italiaanse werf. Daarbij worden passagiershutten samengevoegd tot grotere suites met butlerservice. Op die manier willen de nieuwe eigenaars de capaciteit van beide schepen beperken. Dit zal het ruimtegevoel in de restaurants en publieke ruimtes nog verhogen.

A&K kondig ook aan dat ze binnenkort de website CrystalCruises.com opnieuw lanceert. Daarop zal info te vinden zijn over de vernieuwingen aan boord van de schepen, de toekomstige vaarschema’s en de tewerkstellingsmogelijkheden. De rederij probeert zoveel mogelijk loyale en goed opgeleide Crystal-bemanningen terug te halen. Zij krijgen tevens voorrang  bij de aanwervingen.

Intussen heeft A&K Jack Anderson benoemd tot President van Crystal Cruises. Bernie Leypold is aangesteld als Senior Vice President Hotel Operations. Met deze namen keren twee voormalige toplui van Crystal Cruises terug naar de rederij. Anderson werkte tussen 2011 en 2015 voor de luxerederij als Senior Vice President Worldwide Marketing & Sales en vervolgens als Vice Chairman. Van 2020 tot februari van dit jaar was hij de CEO en voorzitter van Crystal Cruises. In zijn nieuwe functie zal hij rapporteren aan Cristina Levis, CEO van de A&K Travel Group.

© foto Crystal Cruises

Klik hier voor meer nieuws