CroisiEurope hervat cruises op de Mekong

Na een onderbreking van twee jaar hervat CroisiEurope als eerste riviercruise-operator op 7 augustus haar activiteiten op de Mekong. De negendaagse cruises tussen Ho Chi Minh-stad en Siem Reap brengen gasten naar de tempels van Angkor en de drijvende dorpen aan het Tonle Sap-meer Ze laten hen kennismaken met de koloniale charme van Phnom Penh en varen langs het Cho Gao-kanaal.

De vijf schepen van CroisiEurope op de Mekong zijn allemaal klein en intiem, met hun eigen individuele charme en stijl. Elk vaartuig beschikt over een panoramisch restaurant met Aziatische en internationale gerechten, een lounge met airconditioning, een zonnedek, ruime hutten en een massageruimte.

De RV Indochine 1 is een schip in koloniale stijl, geïnspireerd op de oude traditionele schepen op de Mekong. Het heeft 24 hutten op drie dekken en biedt plaats aan 48 passagiers. De RV Indochine 2, met zijn strakke, eigentijdse lijnen, heeft 31 hutten over drie dekken voor 62 passagiers, plus een zwembad. Ook de RV Lan Diep is geïnspireerd op de oude traditionele vaartuigen op de Mekong en heeft 22 hutten over twee dekken die plaats bieden aan 44 passagiers.

De RV Toum Tiou 1 is een schip in koloniale stijl met 14 hutten over twee dekken en biedt plaats aan 28 passagiers. De RV Toum Tiou 2 is een schip met slechts 10 hutten over twee dekken en biedt plaats aan 20 passagiers. Deze twee schepen hebben de perfecte afmetingen voor een full charter voor families, groepen of vrienden.

De negendaagse cruises tussen Ho Chi Minh-stad en Siem Reap doen Kampong Chhnang, Kampong Tralach, Koh Chen, Phnom Penh, Chau Doc, Sa Dec, Vinh Long, Cai Be en My Tho aan. Er worden ook twee optionele landtours aangeboden. De eerste is een reis van drie nachten die twee nachten in Hanoi combineert met een junkcruise van één nacht in Halong Bay. De tour van zes nachten bezoekt Hue en zijn keizerlijke stad, de gedeeltelijk verwoeste tempels in My Son en Hanoi in combinatie met een junkcruise van één nacht in Halong Bay.

© foto CroisiEurope – Live Studio

Klik hier voor meer nieuws