Fred. Olsen vaart opnieuw vanuit Dover

Fred. Olsen Cruise Lines keert midden deze maand terug naar Dover voor een reeks nazomercruises naar Noorwegen, Frankrijk, Spanje en de Adriatische Zee. Zowel Bolette als Balmoral stellen dit najaar afvaarten voor vanuit de Britse Kanaalhaven. Bekijk het volledige aanbod.

Het vlaggenschip Bolette biedt in augustus, september en oktober vanuit Dover de kans om de vergezichten en vulkanen van de Azoren en Madeira te bewonderen, het hart van de Noorse fjorden binnen te varen of drie Scandinavische steden te verkennen tijdens een reis van zes nachten. De achtdaagse ‘Scenic Isles and Lochs of Scotland’ wordt op 19 augustus Bolette’s eerste cruise vanuit Dover. Gasten kunnen op deze afvaart genieten van een schilderachtige tocht op de pittoreske Sound of Mull, de afgelegen eilanden Orkney en Shetland verkennen en in samenwerking met de dierenwelzijnsorganisatie ORCA walvissen en vogels spotten.

Van september tot november wordt Dover ook de thuishaven voor de Balmoral. Het schip biedt de kans de poolcirkel over te steken op zoek naar het noorderlicht en tijdens een 28-daagse reis met vertrek op 27 september de rijke cultuurgeschiedenis van de Adriatische Zee en de Middellandse Zee te ontdekken.

Clare Ward, directeur Product- en Klantenservice bij Fred. Olsen Cruise Lines. “We bieden al vele jaren cruises vanuit Dover aan en we zijn erg blij om deze zomer terug te keren. Onze schepen worden er altijd zo hartelijk ontvangen. Onze reisplanners hebben deze nazomerafvaarten speciaal ontworpen, waarbij ze profiteren van de zuidoostelijke ligging van de haven om de ervaringen aan boord en aan wal voor onze gasten te maximaliseren.

Deze zomer kunnen ze genieten van een schilderachtige vaartocht op de Seine tijdens een korte vakantie van vier nachten naar Frankrijk, de Sami-cultuur ervaren in Arctisch Noorwegen tijdens een reis om het noorderlicht te ontdekken, of tijdens een langere reis naar de Adriatische Zee de oude bezienswaardigheden van Dubrovnik, Kotor en Athene verkennen.”

© foto Fred. Olsen Cruise Lines

Klik hier voor meer nieuws