Muzikale cruise met Rivages du Monde op World Explorer

Rivages du Monde organiseert van 28 september tot 4 oktober een muzikale cruise aan boord van de World Explorer. Het boetiekschip neemt de gasten mee van het zuiden van het Iberische schiereiland tot de Marokkaanse kusten. Op het programma staan onder meer een kennismaking met Lissabon, een stop in de Portugese Algarve, een tocht over de Guadalquivir tot in Sevilla, een kennismaking met Tanger als kruispunt van beschavingen en een goed gevuld muzikaal programma aan boord van het schip onder leiding van Eve Ruggieri.

Muzikale evenementen zijn een afspraak met Eve Ruggieri die vertelt over het parcours van grote componisten en muzikanten en Il Viaggio van Rossini met mezzosopraan Delphine Haidan en bas-bariton Jean-François Vinciguerra begeleid door pianist Johan Farjot. De beroemde Franse mezzosopranen Karine Deshayes en Delphine Haidan brengen huldes aan de klassieke muziek met werk van Mendelssohn en Offenbach tot Fauré, Schubert, Mozart, Rossini en Händel. Klarinettist Pierre Génisson verzorgt in het gezelschap van pianist Johan Farjot een eerbetoon aan de king of swing Benny Goodman.

Rivages du Monde heeft voor deze cruise interessante mogelijkheden voor groepen en rekent op deze afvaart geen single supplement aan. Meer info over deze muzikale reis op k.desmet@rivagesdumonde.be.

© foto Rivages du Monde

Klik hier voor meer nieuws