Cunard presenteert buitendekken op Queen Anne

Na de restaurants en de kajuiten, heeft Cunard ook meer details vrijgegeven over de buitendekken aan boord van de Queen Anne, haar nieuwe schip dat op 4 januari 2024 de vloot vervoegt. Blikvangers worden de rustgevende oase van The Pavilion, het uitzicht op de oceaan vanuit de Sky Bar en de Panorama Pool Club met live band. Daarnaast kunnen gasten op dek drie helemaal rond het schip wandelen, ontspannen in de wellnessstudio of cocktails nippen aan de Cabana Bar. Het Grills Terrace, exclusief voor gasten van de Princess and Queens Grill Suites is uitgerust met infinity hot tubs en luxe dekfaciliteiten, wat het perfecte buitenverblijf biedt.

De Panorama Pool Club op het achterdek is een levendige bestemming om van de zon te genieten aan boord van de Queen Anne. Schuif aan in een stoel aan de bar terwijl dj’s en live bands de lucht vullen met de soundtrack van juw vakantie, leun achterover op een ligstoel of maak een verfrissende duik in het koele water van haar zwart-wit gestreepte zwembad. Geniet de hele dag van volop mogelijkheden voor hapjes in de buitenlucht. Een volledige bediening zorgt ervoor dat een vers bereide cocktail altijd binnen handbereik is. Je vindt er ook een selectie zithoeken met en zonder luifel van waaruit je het weidse uitzicht op zee kunt bewonderen.

The Pavilion

The Pavilion met glazen koepeldak is de ideale plek om overdag te verdwalen in een boek of te genieten van een duik in het zwembad en om ‘s avonds nieuwe vrienden te ontmoeten onder het genot van een glas wijn. Romantische, gevlekte verlichting, de maan en de sterren werken in perfecte harmonie samen om een ​​uitnodigende setting te creëren voor de avonden aan boord. Het paviljoen heeft een centraal podium en een groot LED-scherm voor openluchttheater, bioscoopvertoningen, livemuziek en meer. The Pavilion beslaat twee dekken, die beide de hele dag en ‘s avonds een scala aan zitplaatsen en volledige gastvrijheid bieden.

De zone biedt ook onderdak aan Mareel Wellness & Beauty-activiteiten, waaronder de eerste wellness-studio op het bovendek. De setting is er een van sfeerverlichting en zachte tinten. Geniet van een gevoel van rust terwijl je jezelf verliest in een reeks yogahoudingen of bewuste meditatie. De studio is geopend van zonsopgang tot zonsondergang voor fitnesssessies en biedt een waaier aan lessen voor alle niveaus. Laat de natuurlijke elementen van de wereld jouw welzijn ondersteunen door te genieten van de vergezichten van de buitenwereld vanuit het comfort van deze rustige sfeer.

Grills Terrace

Het Grills Terrace is exclusief voorbehouden voor de gasten van de Princess and Queens Grill Suites. Deze rustige ruimte is toegankelijk met de sleutel van de suite en beschikt over twee infinity-bubbelbaden met uitzicht op de horizon, evenals verschillende zithoeken, ideaal om te zonnebaden met een boek of te genieten van een drankje en wat hapjes. Attente obers staan ​​klaar om bestellingen en andere verzoeken af ​​te handelen en ervoor te zorgen dat de tijd van de gasten hier zo idyllisch mogelijk is. Het Grills Terrace, dat zich op een centrale locatie bevindt, is een uitstekende optie om te ontspannen na de lunch, voordat de gasten zich terugtrekken in hun suite om zich voor te bereiden op de komende avond.

Bekijk meer beelden van de Queen Anne.

© renderings Cunard

Klik hier voor meer nieuws