Eerste 3D-reclamecampagne voor AIDA Cruises

AIDA Cruises presenteert vanaf deze week digitale buitenreclame met 3D-animatie op in totaal 100 digitale schermen en torens in Hamburg. Op zogenaamde Public Video City Towers wordt voor het eerst digitale buitenreclame met een geanimeerd 3D-motief gepresenteerd. De energiebehoefte van de digitale schermen wordt trouwens helemaal gedekt door emissievrije groene stroom. Daarnaast worden de Public Video Giant Screens in het centraal station van Hamburg gebruikt als gerichte hoogtepunten.

Op de digitale reuzenschermen van 24 m² en de nieuwe digitale kolommen kunnen kijkers een drijvend AIDA-schip zien, omringd door ondiepe golven. Het morsende watereffect is opvallend en boeit de toeschouwer. Bekijk hier een korte impressie. Alexander Ewig, Senior Vice President Marketing bij AIDA Cruises: “De innovatieve 3D-reclamecampagne biedt ons volledig nieuwe creatieve mogelijkheden die het product nog realistischer maken en leiden tot meer aandacht van de kijker.”

Met deze krachtige campagne stuurt AIDA Cruises ook een liefdesboodschap naar Hamburg: De kop ‘AIDA ❤ Hamburg’ bekroont de merkcampagne in de aanloop naar de ‘Hamburg Cruise Days pur’. Van 19 tot en met 21 augustus 2022 maken tienduizenden cruisefans een pelgrimstocht naar de Hanzestad en beleven zo de AIDA-kussende schepen niet alleen op het water in de haven, maar ook op land in de stad.

Tegelijkertijd lanceert AIDA Cruises aanvullende reclamecampagnes in Noord-Duitsland. Als onderdeel van een inspiratiecampagne voor AIDA-wintercruises sieren talrijke posters de Hanzestad Rostock en andere steden in het noorden, zoals Lübeck, Kiel, Stralsund en Greifswald. Het hoogtepunt van de campagne is een verkeerstoren van 224 m² op de A24 bij Zarrentin richting Hamburg. Daarnaast zijn Cool Lite Bikes in gebruik bij mobiele advertentieruimtes in de verschillende Baltische badplaatsen aan de baai van Lübeck, afgelopen weekend op Hanse Sail in Warnemünde en op de Cruise Days in Hamburg.

© foto AIDA Cruises

Klik hier voor meer nieuws