Regent Seven Seas introduceert 2024-2025 Voyage Collection

Regent Seven Seas Cruises kondigt haar 2024-2025 Voyage Collection aan. Die omvat 160 afvaarten naar alle continenten, 130 overnachtingen op de bestemmingen, 18 nieuwe aanloophavens en 4 Grand Voyages. Voor het eerst stelt de luxerederij ook vluchten voor vanuit Brussel en Amsterdam. Gasten kunnen momenteel al hun interesse aangeven. De effectieve verkoop start aanstaande woensdag, 24 augustus.

De nieuwe Voyage Collection biedt reizen van Afrika en Arabië tot Azië, Australië & Nieuw-Zeeland. Ook Canada & New England, Alaska en Bermuda worden bezocht en uiteraard favorieten zoals het Caraïbisch gebied, het Panamakanaal, de Middellandse Zee en Noord-Europa. Daarnaast zijn er fascinerende cruises in Zuid-Amerika, Antarctica en de Stille Zuidzee. De afvaarten variëren van 7 nachten tot de 150-nachten durende wereldcruise, Away in Wonder. Ook bevat de collectie vier Grand Voyages die elk een episch nautisch avontuur naar tientallen bestemmingen zullen vormen.

Andere hoogtepunten zijn onder meer twee gloednieuwe afvaarten in Alaska van 14 nachten. Regent breekt op die manier met de traditionele afvaarten die vaak zeven nachten bevatten. De collectie bevat ook meer afvaarten in West-Europa dan ooit tevoren. En dan is er uiteraard de Seven Seas Grandeur, het nieuwste schip van de cruisemaatschappij die tijdens haar debuutseizoen zal varen in het Middellandse-Zeegebied, de Caraïben alsook Canada & New England.

 

“De 2024-2025 Voyage Collection is samengesteld om gasten de kans te bieden nieuwe culturen te ervaren en nieuwe perspectieven te krijgen, over duizenden zeemijlen,” zegt Jason Montague, President en Chief Executive Officer Regent Seven Seas Cruises. “De collectie is gevuld met mogelijkheid na mogelijkheid om in contact te komen met de wereld om ons heen. Met meerdere nieuwe havens, een overvloed aan overnachtingen op de bestemmingen en onze onbeperkte landexcursies, zijn onze luxecruises een uitkomst voor de reislust van elke reiziger.”

Vluchten vanuit de BeLux

Regent Seven Seas Cruises breidt haar services voor gasten in de Benelux verder uit. De cruisemaatschappij biedt nu ook vluchten vanuit Amsterdam en Brussel en transfers aan als een extra service. Deze kunnen simpelweg worden toegevoegd tijdens het boekingsproces om gasten zo een complete ervaring te geven.

Met de 2024-2025 Voyage Collection nodigt Regent Seven Seas Cruises gasten uit om te genieten van eindeloze mogelijkheden. Reizigers kunnen zich op nieuwe manieren onderdompelen in lokale culturen om ‘s werelds mooiste bestemmingen te ervaren met onbeperkt inbegrepen landexcursies in elke haven en de gloednieuwe Eco-connect en Behind the Design-tours. De reissom omvat gastronomische gerechten in een reeks specialiteitenrestaurants en openluchteetgelegenheden, kwaliteitswijnen en sterke dranken, entertainment, onbeperkte internettoegang, valet wasservice, vooraf betaalde fooien en een hotelarrangement voor één nacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in suites van het Conciërge-niveau en hoger.

© foto’s Regent Seven Seas Cruises

Klik hier voor meer nieuws