120.000 bezoekers voor de Hamburg Cruise Days

De Hamburg Cruise Days lokten in het weekend meer dan 120.000 bezoekers naar Hamburg. Centraal op het event stond zaterdagavond de AIDAprima. Samen met de MSC Magnifica ‘danste’ het Duitse cruiseschip een betoverende ‘Pas de Deux op blauw’ tegen de achtergrond van een blauw verlichte haven. De uitgebreide productie ging gepaard met een indrukwekkende lichtshow, muziek en een droneballet waarbij boven de havenstad onder meer monumenten werden uitgebeeld.

“We zijn verheugd dat we met de AIDAprima deel konden uitmaken van deze indrukwekkende lichtproductie boven de Elbe. Vele inwoners van Hamburg en bezoekers verlangden naar zo’n evenement vol met kippenvelmomenten en vakantievreugde”, zegt Hansjörg Kunze, President Communication & Sustainability van AIDA Cruises.

De Hamburg Cruise Days eindigden zondag met het vertrek van de AIDsol. De volgende editie staat gepland voor 8 tot 10 augustus 2023.

© foto’s AIDA Cruises en Ulrich Perrey

Klik hier voor meer nieuws