Internationale erkenning voor fotograaf Mike Louagie

Mike Louagie, freelance maritiem fotograaf, reisreporter en poolambassadeur viel zopas in de prijzen op de internationale Life Framer-fotowedstrijd. De bekroonde foto ‘Abbey Road’ werd afgelopen winter genomen tijdens een expeditiecruise in Antarctica.

Mike Louagie: “Ik ben absoluut verheugd dat mijn foto de tweede prijs heeft gewonnen in de internationale Life Framer-fotowedstrijd in de categorie ‘World Travellers’. De foto is in december 2021 genomen in Hanusse Bay aan boord van Le Commandant Charcot van Ponant.

De inzendingen werden beoordeeld door een prestigieuze, internationale jury van fotografen en foto-editors van onder meer Time en The New York Times, curatoren en galeriehouders. Een bekende naam is Steve McCurry die onder meer wereldberoemd werd met zijn foto van de Afghaanse vrouw met de groene ogen. McCurry maakt de jongste jaren ook foto’s voor de brochures van Silversea Cruises.

Life Framer is een platform voor het ontdekken, delen en exposeren van hedendaagse fotografie. Ze stelt elk jaar winnaars tentoon is galerieën over de hele wereld. Haar doel is een community van fotografen wereldwijd te ondersteunen.

© foto Mike Louagie

Klik hier voor meer nieuws