AmaWaterways lanceert 2023 Heart of the River-brochure

AmaWaterways heeft haar 2023 Heart of the River-brochure uitgebracht met een aanbod van 45 fascinerende routes door Europa, Azië en Afrika. De nieuwe brochure, die zowel in print als digitaal verkrijgbaar is, biedt een uitgebreid overzicht van het brede scala aan bestemmingen dat in 2023 beschikbaar zal zijn aan boord van de luxe-riviercruisevloot van AmaWaterways.

Hoogtepunten zijn onder meer twee nieuwe Donau-routes. ‘Majestic Capitals of the Danube’ verkent tijdens een reis van 5 nachten de grootsheid van Europa’s meest spectaculaire hoofdsteden langs de Donau en bezoekt onder meer Boedapest, Bratislava en Wenen met maximaal 5 inbegrepen excursies per dag.

‘Celebration of Classical Music: the Danube’ zet de klassieke muziek centraal van de Blauwe Donau van Strauss tot de Linzer Symfonie van Mozart. De Donau heeft doorheen de eeuwen heel wat muzikanten geïnspireerd. Op deze reis worden gasten getrakteerd op een verscheidenheid aan live-optredens van gerenommeerde muzikanten, evenals exclusieve muzikale ervaringen, terwijl ze reizen door enkele van de meest spectaculaire hoofdsteden waar zoveel beroemde muzikanten geleefd, gecomponeerd en hun werk hebben uitgevoerd.

Een nieuwe ervaring voor volgend jaar zijn de ‘Seven River Journeys’. Gasten kunnen voor de eerste keer ooit een once-in-a-lifetime-reis maken langs zeven rivieren, veertien landen en de exclusieve ervaringen die alleen AmaWaterways biedt, met afvaarten in de lente, zomer of herfst.

Ook lanceert de rederij nieuwe kerstcruises. Een gloednieuw vaarschema is de ‘Gems of Southeast Europe’. AmaWaterways vaart van de Hongaarse hoofdstad Boedapest naar het Roemeense Giurgiu. Voor het eerst kunnen gasten zich onderdompelen in de wintermagie van Hongarije, Kroatië, Servië, Bulgarije en Roemenië.

 Klik hier om de digitale brochure te bekijken.

 

© foto AmaWaterways

Klik hier voor meer nieuws