AIDA viert Oktoberfest op cruises naar Zeebrugge

AIDA Cruises zet haar cruises de volgende weken in het teken van de Oktoberfeesten met culinaire lekkernijen en feestacts. Vanaf 24 september 2022 is het motto ‘O’zapft is’ (het is getapt) op AIDAprima’s zevendaagse cruises naar de mooiste steden van West-Europa. Hoogtepunt van het sfeervolle feestelijke programma is het optreden van de Keulse cultband Die Höhner. Met hun legendarische klassiekers zullen ze de harten stormenderhand aan boord nemen. Vanzelfsprekend kunnen de gasten meezwaaien en meezingen op de mix van Beierse beats, volksmuziek en hedendaagse hits van feestzanger Tim Toupet en de Gletscherfezzer.

Ook de culinaire scene is Beiers. Bierliefhebbers genieten van vers getapt Zwickelbier en een speciaal gelegenheidsbier van de brouwerij aan boord. Die worden gebrouwen met zeewater en volgens de Duitse zuiverheidswet. Naast klassieke hartige gerechten zoals varkensschenkel en aardappelknoedels, worstsalade en het typische Brauhaus-brood, bereidt AIDA-gourmetvader Stefan Marquard ook andere specialiteiten aan boord. De gasten kunnen zich verder verheugen op een worstworkshop, een proeverij met gemeenschappelijk slagersontbijt en een avond in de brouwerij met ambachtelijk brood en zelfgemaakte braadworst. De tv-ster en beroemde chef-kok zal ook verschijnen in de prime time-show.

Als onderdeel van de AIDA Wiesn-special kunnen Oktoberfest-fans aan boord van alle AIDA-schepen genieten van een select programma in Beierse stijl. Of het nu gaat om armpje drukken, smullen van witte pens of jodelen – er is voor elk wat wils. Gasten die graag in gezelschap feesten, kunnen zich ook verheugen op stevige brouwerij- of berghutevenementen zoals “Wiesn-Gaudi”, “Alpenglühn” en “Frühschoppen”. Er zijn zelfs familiedagen met een echte feesttentsfeer en mogelijkheden om de “Sirtaki” van de Alpen, de zogenaamde Schuhplattler, te leren met de AIDA-hosts.

© foto AIDA

Klik hier voor meer nieuws