MSC Seascape biedt nieuwe technologische entertainmentopties

MSC Cruises gaat verder op een pad van innovatie en kondigt details aan van de technologisch geavanceerde entertainmentopties aan boord van haar volgende schip MSC Seascape. Wanneer ze in december debuteert, zal MSC Seascape nieuwe en innovatieve ervaringen bieden voor gasten van alle leeftijden die op zoek zijn naar spanning. Het hoogtepunt is Robotron, een amusementsrit die de adembenemende sensatie van een achtbaan op zee biedt, gecombineerd met een gepersonaliseerde DJ-muziekervaring.

Brandon Briggs, SVP Onboard Revenues bij MSC Cruises: “We zijn verheugd om gasten eindeloze high-tech entertainmentopties aan boord van MSC Seascape te kunnen bieden om te voldoen aan de verlangens van adrenaline-zoekers die nieuwste sensaties wensen. Robotron, de allereerste robotachtige amusementsrit ooit op een cruiseschip, zal een nieuwe standaard van plezier creëren met een op maat gemaakte ritervaring, uniek voor elke rijder. Onze extra entertainmentopties met elementen van virtual reality, speciale effecten en simulators zullen zorgen voor onvergetelijke ervaringen.”

Robotron is een ultramoderne robotarm met een daaraan bevestigde gondel die plaats biedt aan drie gasten die 53 meter boven de zee vliegen. Deelnemers hebben een onbelemmerd 360° zicht op de horizon terwijl ze over de rand van het dek hangen en ondersteboven draaien in verschillende richtingen. De attractie biedt ook een gepersonaliseerde DJ-ervaring waarbij gasten worden uitgenodigd om hun muzikale reis samen te stellen met kleuren, muziekvoorkeuren en meer. Op de mixer bevinden de gasten zich achter de DJ-booth, met het ritme en de bas gevisualiseerd als kleurrijke patronen, lichtpulsen en dansende mensen op een gigantisch videoscherm terwijl de robotarm in tempo stuitert en draait. Ze kunnen ook hun spanningsniveau selecteren, waardoor Robotron zowel een gezinsvriendelijke als een zeer spannende ervaring wordt.

Nog meer high-tech entertainment

Naast Robotron zijn er nog andere hightech entertainmentfuncties aan boord van de MSC Seascape. De VR 360° Flight Simulator biedt alle actie van een buitenachtbaan, compleet met VR-headsets en indrukwekkende speciale effecten. Gasten kunnen kiezen uit verschillende werelden om in een spannende rit te duiken.

Passagiers met een behoefte aan snelheid zullen dol zijn op de nieuwe VR-Motoren van MSC Seascape. Spelers voelen zich naar de racetrack getransporteerd. Wind- en watereffecten maken de ervaring compleet. De MSC Formula Racer is perfect voor autosportliefhebbers op zoek naar high-speed. Deze activiteit plaatst hen in de bestuurdersstoel voor een racesimulatiespel met realistische effecten die de hartslag doen stijgen.

Het nieuwste schip van MSC Cruises beschikt eveneens over een XD-bioscoop. Zodra gasten hun 3D-bril opzetten, duiken ze in alternatieve werelden waar spelers het opnemen tegen zombies en skeletten. Er kan maar één speler tot winnaar worden gekroond, dus gasten zullen hun scherpschutterskunsten moeten bewijzen voor de ultieme opschepperij.

MSC Seascape wordt op 7 december in New York gelanceerd en vaart vervolgens naar PortMiami. Vanuit Zuid-Florida stelt het schip twee cruises in het Caraïbisch gebied voor. Op de route in de Oostelijke Caraïben bezoekt MSC Seascape het particuliere eiland Ocean Cay MSC Marine Reserve en Nassau in de Bahama’s, San Juan in Puerto Rico en Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek. Op het vaarschema richting de Westelijke Caraïben staan Ocean Cay MSC Marine Reserve, Cozumel in Mexico, Georgetown op de Kaaimaneilanden en Ocho Rios in Jamaica.

In de aanloop tot de naamgevingsceremonie biedt MSC Seascape een once-in-a-lifetime ervaring op haar inaugurele cruise van Civitavecchia (Rome) over de Atlantische Oceaan naar New York City. Deze Grand Voyage van 17 nachten zal Barcelona, ​​Valencia en Cadiz in Spanje aandoen, voordat ze de Atlantische Oceaan oversteekt. Funchal op Madeira en King’s Wharf op Bermuda fungeren als tussenstops op weg naar New York, de stad die nooit slaapt.

© foto MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws