HAL en Seabourn splitsen salesorganisatie

Holland America Line en Seabourn splitsen hun salesorganisatie op. Elk cruisemerk krijgt voortaan een toegewijd business development team. Glenn Verelst die jarenlang de Senior Business Devolopment Manager was voor zowel Holland America Line als Seabourn in onze regio, stapt over naar Seabourn. Zijn taak bij Holland America Line wordt overgenomen door Joeri Vaessen.

Glenn Verelst is vanaf heden volledig toegewijd aan Seabourn in België. Daarnaast krijgt hij een grotere internationale verantwoordelijkheid en zal hij tevens het aanspreekpunt zijn voor Seabourn Continental Europe. Glenn zal op zijn beurt samenwerking met het Seabourn UK-team en ook het nieuwe Europese Seabourn-team vorm geven. Hij is te bereiken op gverelst@seabourn.com of telefonisch op +32 471 406 402.

Seabourn zal in de UK en Europa voortaan worden aangestuurd vanuit het kantoor in Southampton. Dat gebeurt onder leiding van Managing Director Lynn Narraway. Zij was al sinds 1999 de Managing Director UK & Ireland voor Holland America Line en Seabourn.

Joeri Vaessen wordt als Business Development Manager de nieuwe contactpersoon voor Holland America Line in België. Daarnaast vallen ook Frankrijk, Luxemburg en Scandinavië onder zijn verantwoordelijkheid. Joeri heeft reeds vijf jaar werkervaring bij Holland America Line. In 2021 maakte hij als director of sales de overstap naar Velaa Private Island in de Malediven, maar keert nu terug naar de cruise-industrie. De rederij omschrijft hem als een gedreven en enthousiaste kracht. Joeri wordt bij Holland America Line ondersteund door Marieke Hersbach – van Diepen als Business Development Representative. Zij is al gekend bij de reisprofessionals. De contactgegevens van Joeri Vaessen voor de trade zijn jvaessen@hollandamerica.com en +31 6 811 528 47.

Holland America Line blijft aangestuurd vanuit het kantoor in Rotterdam onder leiding van VP International Sales Nico Bleichrodt. Hij was sinds 2008 de Managing Director Continental Europe voor zowel Holland America Line als Seabourn.

© foto’s HAL-Seabourn

Klik hier voor meer nieuws