Costa presenteert winterseizoen

Costa Cruises organiseert op woensdag 14 september om 11 uur een webinar over het winterseizoen. Tijdens bijeenkomst zullen salesdirecteur Alessandro Bottaro en enkele speciale gasten de topbestemmingen van het winterseizoen belichten. Ook zullen ze dieper ingaan op het belangrijkste nieuws van de rederij.

Een wintervakantie op een cruise is volgens Costa Cruises de ideale formule om te ontsnappen aan de routine en de stad en de batterijen op te laden door de traditionele aard van de eindejaarsfeesten te veranderen. Ruil de kou, sneeuw en afspraken voor fantastische bestemmingen, milde temperaturen en heldere, warme zeeën waar je zelfs in januari kan zwemmen.

Costa Cruises vaart tijdens het winterseizoen onder meer in de Middellandse Zee, het Caraïbisch gebied, naar de Malediven en India, Zuid-Amerika en de Verenigde Arabische Emiraten. Wist je bijvoorbeeld dat in Dubai het vuurwerk voor het nieuwe jaar wordt afgevuurd vanaf de top van de Burj Khalifa, de hoogste wolkenkrabber ter wereld? En dat het spektakel de meest indrukwekkende pyrotechnische show ter wereld is?

Meer weten? Registreer hier voor de webinar.

© foto Costa Cruises

Klik hier voor meer nieuws