NCL-chefs gaan de strijd aan in The Great Cruise Cookoff

Norwegian Cruise Line introduceert haar nieuwste Embark with NCL-aflevering. The Great Cruise Cookoff is een culinaire wedstrijd waarin drie NCL-chefs de strijd met elkaar aangaan. Het winnende gerecht wordt aan boord van de onlangs gelanceerde Norwegian Prima geserveerd.

Na een historisch debuut in Reykjavik laat deze volgende Embark-aflevering de toewijding van NCL zien om de grenzen van de traditionele cruisegerechten te verleggen door de ultieme confrontatie tussen getalenteerde NCL-koks te tonen. De wedstrijd wordt gehost door Norwegian Prima’s Cruise Director Simon Akinwolere en NCL’s Senior Director of Culinary Development and Operations Christian Pratsch. Kijkers krijgen een plek op de eerste rij om de beslissende kookwedstrijd bij te wonen. Elke kok gaat de uitdaging aan, verlegt zijn culinaire vaardigheden en slijpt zijn messen om drie creatieve gerechten te bereiden voor de jury. Er wordt slechts één winnaar uitgeroepen, die mag opscheppen met de prijs. Hij krijgt tevens de eer om zijn gerecht te laten proeven door duizenden NCL-gasten over de hele wereld.

“We staan al jaren bekend om onze gerechten op zee,” zei Harry Sommer, Norwegian Cruise Line’s President en Chief Executive Officer. “We investeren enorm in ons eten en drinken, dus wat is een betere manier om de creativiteit te laten stromen dan een vriendschappelijke wedstrijd tussen onze getalenteerde chefs? The Great Cruise Cookoff geeft kijkers een blik in de keuken en een plaats aan de tafel om getuige te zijn van de actie achter de schermen.”

In The Great Cruise Cookoff krijgen Corporate Executive Chef Michael Koertgen, Director of Culinary Operations Eric Bilodeau en Corporate Executive Chef Didier Lailheugue 60 minuten de tijd om drie gerechten te bereiden met drie kenmerkende ingrediënten. Zodra de tijd om is, presenteren de chefs hun gerechten om beoordeeld te worden en wordt de winnende chef van de allereerste Great Cruise Cookoff uitgeroepen.

NCL heeft een lange geschiedenis in het leveren van gerechten van het hoogste niveau op zee door met elk nieuw schip innovatieve diner-concepten aan te bieden. Onlangs is deze traditie voortgezet op Norwegian Prima, met 18 dineropties aan boord, waaronder het debuut van het mediterraanse restaurant Palomar, het eigentijdse sushi-restaurant Nama en NCL’s eerste Indulge Food Hall met 11 eetgelegenheden. ‘The Great Cruise Cookoff’ is te bekijken via www.ncl.com/embark.

© foto Norwegian Cruise Line

Klik hier voor meer nieuws