Thalassa Cruises en Selectair bezoeken HAL’s Rotterdam

Thalassa Cruises en een delegatie van Selectair-kantoren bezocht zondag de MS Rotterdam van Holland America Line. De trip naar de inscheephaven Rotterdam paste in het plan van Thalassa om tijdens het zomerseizoen 2023 voor elke afvaart van het HAL-schip vanuit Nederland een bus in te leggen vanuit diverse Vlaamse steden.

Thalassa Cruises legt tijdens het seizoen transfers in vanuit Oostende, Brugge, Gent en Antwerpen voor elke afvaart van de Rotterdam van Holland America Line vanuit Amsterdam. Daarnaast presenteert de Oostendse reisorganisator in mei en juli 2023 drie HAL-cruises met Nederlandstalige reisbegeleiding.

Volgens Griet Fleerackers hebben de afvaarten met de Rotterdam twee grote voordelen: de vertrekken vanuit Nederland en de Nederlandse taal aan boord. De receptie is steeds bemand met minstens één persoon die Nederlands spreekt. Ook de dagkrantjes en menu’s zijn beschikbaar in het Nederlands. De Rotterdam, het nieuwste vlaggenschip van Holland America Line, vaart van 29 april tot 23 september 2023 vanuit Amsterdam naar de Noorse fjorden, de Baltische staten, de Noordkaap, IJsland en Schotland.

De studietrip was ook een eerste kennismaking met Joeri Vaessen, de nieuwe Business Development Manager voor Holland America Line in de Benelux. Hij volgt in die functie Glenn Verelst op die zich na de splitsing van de salesorganisatie voortaan volledig toelegt op Seabourn.

Het bezoek werd begeleid door twee nieuwe medewerkers van Thalassa Cruises: Griet Fleerackers (links op de foto) die deze zomer bij de Oostendse reisorganisatie aan de slag ging en Nina Vandenberghe die op 1 oktober de Thalassa-rangen vervoegt. Aan het bezoek namen medewerkers deel van de Selectair-kantoren Frank Devos Reizen en Reizen van Renterghem in Brugge, Reizen Vancouillie in Blankenberge, Reizen Plus in Aalter, Apollo Reizen Deinze, Rantour Affligem, Special Travel Ninove, Cirkel Reizen Balen, Sedona Travel Kapellen en Reizen De Munter Hamme.

De afvaarten vanuit Amsterdam met transfer en de cruises met Nederlandstalige reisbegeleiding zijn onder de noemer SelectTogether Cruises te boeken in meer dan 70 reiskantoren in België. Meer info op selectcruises.be.

Bekijk hier foto’s van de Rotterdam.

Klik hier voor meer nieuws