MSC Cruises kondigt entertainment voor Seascape aan

MSC Cruises heeft details onthuld over het entertainmentaanbod aan boord van de MSC Seascape, waaronder zes nieuwe producties die speciaal zijn ontworpen voor het Chora Theater. Wanneer MSC Seascape in november haar eerste gasten ontvangt, zal het nieuwe vlaggenschip van de Seaside Class exclusief entertainment bieden met producties van het volgende niveau en interactieve elementen.

Steve Leatham, MSC Cruises Global Head of Entertainment: “MSC Seascape is een opwindende nieuwe toevoeging aan onze Seaside Class-schepen. Geïnspireerd door New York City, de thuisbasis van wereldberoemde Broadway-shows en muziekproducties, biedt MSC Seascape spectaculaire shows en grootschalige producties die onze gasten zullen verbazen. Deze nieuwe entertainmentopties moeten de ervaring aan boord naar een hoger niveau tillen met uitstekende artiesten, een prachtig podiumontwerp en een hoge productiekwaliteit.”

Het schip is voorzien van het populaire Dueling Pianos-concept dat in 2021 op MSC Seashore van start ging, evenals een geheel nieuw theateraanbod met zes productieshows die elke avond van de cruise worden aangeboden. ‘Imaginocean’ heeft de oceaan als thema, compleet met lucht- en vliegacts, poppenspel met waterdieren, vocalisten en dansers. ‘Dreamscape’ wordt aangekondigd als een buitenaardse show met circusartiesten, dansers en zangers, samen met interactieve video’s waarmee het publiek zich echt kan onderdompelen in een denkbeeldige wereld.

‘In Concert’ zet de rockklassiekers centraal, terwijl ‘Premiere’ de gasten meeneemt doorheen de filmgeschiedenis. ‘Shall we dance’ belicht de verscheidenheid aan dansstijlen en ‘Love Blooms’ brengt met meer dan levensgrote kostuums en een bloeiende tuin de natuur aan boord met vocalisten, dansers en circusartiesten.

Geïnspireerd door Franse cabaretlounges uit de jaren 1920, krijgt Le Cabaret Rouge een nieuw concept. Gasten worden uitgenodigd om de populairste nieuwe entertainmentplek op zee te betreden waar ze een opwindende omgeving zullen ontdekken. Met live optredens, een band, zangers, dansers, aerialisten, slangenmensen en nog veel meer speciale acts brengt Le Cabaret Rouge de Roaring 20’s weer tot leven.

Verder biedt MSC Seascape een verscheidenheid aan interactieve entertainmentopties voor alle leeftijden met maar liefst 21 thema-avonden, waaronder Country Night, Star for a Night en Hollywood Night. Hightech-ervaringen vinden de gasten van de eerste Robotron-amusementsrit en een raftingsimulator tot een interactieve XD-bioscoop en een virtuele Formula Racer-simulator. Om de cruise-ervaring compleet te maken, zijn er de klassieke feesten waaronder de Sunshine Party, White Party en Gala Night.

MSC Seascape zal deze winter twee verschillende cruises van zeven nachten aanbieden vanuit Miami. De route in de Oostelijke Caraïben omvat Ocean Cay MSC Marine Reserve en Nassau op de Bahama’s, San Juan in Puerto Rico en Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek. In het vaarschema naar de Westelijke Caraïben bezoekt het cruiseschip Ocean Cay MSC Marine Reserve, Cozumel in Mexico, George Town op de Kaaimaneilanden en Ocho Rios in Jamaica.

© rendering MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws