Footprints stelt nieuwe brochure 2022-2024 voor

Footprints Luxury Cruises organiseerde dinsdagavond een eerste in een reeks van vier reisagenten-presentaties voor haar nieuwe brochure. De 52-pagina tellende uitgave bundelt het beste op het vlak van rivier- en oceaancruises en richt zich tot gasten die op zoek zijn naar een premium tot ultraluxe reis aan boord van kleine tot middelgrote schepen.

Reizigers vinden in de brochure een rijk aanbod aan expeditiecruises, zeecruises, zeil- & yachtcruises en riviercruises. Volgens sales & marketing director Jan Van Durme zijn de riviercruises een groeiende markt waar de reiskantoren rekening moeten mee houden. De brochure besteedt in dit segment aandacht aan Viva Cruises, Emerald Cruises, Amawaterways en Scenic River Cruises. Op het vlak van de expeditiecruises spitst Footprints zich toe op Scenic Luxury Cruises, Hapag-Lloyd Cruises, Silversea, Seabourn en Ponant.

Bij de traditionele zeecruises bevat de brochure voorstellingen en een selectie afvaarten van Scenic Luxury Cruises, Explora Journeys, Regent Seven Seas, Hapag-Lloyd Cruises, Silversea, Holland America Line, Seabourn, Star Clippers, Oceania Cruises, Aranui Cruises, Paul Gauguin Cruises en Ponant. Gasten op zoek naar yachting vinden er informatie over Emerald Superyachts en SeaDream Yacht Club terug.

De cruise-industrie en zeker de markt van de luxe- en expeditiereizen kent de jongste jaren een enorme expansie. Dat blijkt ook uit de lijst van nieuwe schepen die in 2023 de vloot vervoegen. Jan Van Durme noemde in dit verband onder meer de Seven Seas Grandeur van Regent Seven Seas, Explora I als eerste schip van Explora Journeys, de Vista van Oceania Cruises, de Emerald Sakara  en Scenic Eclipse II, de Silver Nova bij Silversea en de Seabourn Pursuit, het tweede expeditieschip van Seabourn.

Networking

Aan het eerste network-event in Restaurant CRKL in Roeselare namen Travel Consulting (Kortrijk), Reiswinkeltje (Roeselare), Exclusief Reizen (Tielt), World of Travel (Kortrijk), Esperanto Travel (Nieuwpoort), Atlas Reizen (Waregem), Springbok Travel (Roeselare), TUI Sint-Kruis, Reizen De Craemer (Tielt), TUI Knokke, TUI Brugge, Selectair High Tech (Knokke), TUI Reizen Patteeuw (Moorslede), TUI Roeselare en Selectair Hoppe Travel (Veurne, Poperinge, Koksijde) deel. Verder lichtten vertegenwoordigers van Emerald Cruises, Scenic Luxury Cruises, Ponant, Silversea en SeaDream Yacht Club hun producten toe. Bekijk foto’s van de avond. De volgende dagen zijn nog meer partners te gast op Footprints-avonden in Heusden-Zolder, Antwerpen en Gent.

We vermelden tot slot dat Vic(tor) Wellens vandaag, woensdag, het Footprints-team versterkt. Daarmee telt Footprints Luxury Cruises nu vijf ambassadeurs: Manuelle Serrien, Lynn Vleugels, Chris Ganseman, Jan Van Durme en nu dus ook Vic Wellens. Het team wordt geleid door Robert Vanderwallen, de eigenaar en bezieler van Footprints.

De nieuwe Footprints-brochure is vanaf heden te verkrijgen in de reiskantoren en te bestellen bij de touroperator. Meer cruise-inspiratie vind je op footprints.be.

Klik hier voor meer nieuws