Sector maakt zich klaar voor Cruise Event

Denk je binnenkort op cruise te vertrekken of wil je meer vernemen over deze groeiende vakantiemarkt, dan is een bezoek aan het Cruise Event in Antwerpen dit weekend een must. Aan de tweedaagse beurs nemen zo’n 30 zee- en riviercruiserederijen en gespecialiseerde touroperators deel, samen goed voor 55 cruisebrands.

Mensen die nog nooit eerder een cruise hebben geboekt, zien vaak door het bos de bomen niet meer. Daarom is deze beurs een ideale gelegenheid om te vernemen waarin de maatschappijen zich van elkaar onderscheiden, wat hun doelgroep is en welke regio’s ze bezoeken.

Daarnaast zijn er doorlopend presentaties door onder meer Oceania Cruises, Holland America Line, Explora Journeys, Norske Noorwegen Reizen/Hurtigruten, Scenic & Emerald Cruises, Silversea Cruises, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line en Seabourn.

Het Cruise Event is op zaterdag 8 en zondag 9 oktober telkens van 10 tot 17 uur te bezoeken in de Waagnatie aan de Rijnkaai 150 in Antwerpen. Meer info op www.reis-events.nl/cruise-event-antwerpen/

Klik hier voor meer nieuws