Volgende winter varen vijf MSC-schepen vanuit Noord-Amerika

MSC Cruises vaart tijdens het winterseizoen 2023-2024 met een record aantal schepen in de Verenigde Staten. Maar liefst vijf vaartuigen van de maatschappij zullen vanuit Amerikaanse thuishavens de Caraïben, de Bahama‘s, Bermuda en Canada bezoeken. De rederij spreekt van een volgende stap in haar expansie in Noord-Amerika.

De nieuwe MSC Seascape neemt het voortouw met cruises van zeven nachten in de Caraïben, na haar inaugurele reis vanuit PortMiami later dit jaar. Op het programma staan Ocho Rios, Georgetown en Ocean Cay MSC Marine Reserve op de route in de Westelijke Caraïben en San Juan, Puerto Plata, Nassau en Ocean Cay MSC Marine Reserve in de Oostelijke Caraïben.

MSC Seascape zal in Miami worden vergezeld door MSC Divina die een uiteenlopend programma zal voorstellen van cruises van drie nachten naar de Bahama’s en Ocean Cay tot reizen van elf nachten door Midden- en Zuid-Amerika. Bestemmingen op deze langere route zijn onder meer Montego Bay (Jamaica), Cartagena (Colombia), Puerto Limon (Costa Rica), Isla de Roatan (Honduras), Oranjestad (Aruba), Cozumel (Mexico) en Ocean Cay MSC Marine Reserve (Bahama’s). MSC Magnifica voegt zich bij de Amerikaanse vloot en vaart korte cruises naar de Bahama’s en Key West.

MSC Seashore verzorgt vanuit Port Canaveral een mix van korte cruises naar de Bahama’s en weekcruises naar de Westelijke Caraïben met Belize, Mexico en het particuliere eiland Ocean Cay. Dit is de eerste keer dat een van de Seaside EVO-schepen van MSC Cruises vanuit Port Canaveral vaart. Het is meteen ook de eerste kans voor fans van kortere cruises om te genieten van het aanbod aan voorzieningen op MSC Seashore.

Vanuit New York vaart de MSC Meraviglia naar Bermuda, Florida en de Bahama’s na haar eerste zomerseizoen in het noordoosten te hebben voltooid met een reeks reizen naar zowel Florida en de Bahama’s, als Canada en New England. Zoals voor elk schip van de cruisemaatschappij in Noord-Amerika, zullen haar reizen naar de Bahama’s halt houden bij Ocean Cay MSC Marine Reserve, de eilandbestemming van het bedrijf. Op haar reizen naar Bermuda zal MSC Meraviglia twee tot drie dagen afgemeerd liggen aan King’s Wharf in Hamilton.

Rubén A. Rodríguez, President van MSC Cruises USA: “Door meer schepen naar de VS te brengen, kunnen we een breed scala aan routes aanbieden, nieuwe bestemmingen toevoegen en reizigers meer mogelijkheden bieden om onze unieke internationale smaak te ontdekken. Het is vooral opwindend om te weten hoeveel van die gasten Ocean Cay MSC Marine Reserve zullen ervaren en uit de eerste hand zullen zien hoe we de natuurlijke schoonheid van het eiland hebben omarmd en hoe toegewijd we zijn aan duurzaamheid. Zorgen voor de oceaan en onze gasten de ware omvang van haar wonderen laten zien, is de drijvende kracht achter alles wat we doen bij MSC Cruises.”

© foto MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws