Cruiseschipaccommodatie voor voetbalfans in Qatar

Voetballiefhebbers kunnen via MSC Cruises hun cruiseschipkamer voor de FIFA World Cup Qatar boeken op de MSC Opera. Het schip zal van 19 november tot 19 december afgemeerd liggen in de haven van Doha. Deze nieuwe accommodatiemogelijkheid voor voetbalfans en bezoekers van Doha kan worden geboekt voor minimaal twee nachten via de website van MSC Cruises, het call center of via een reisagent.

Zoals je eerder al kon lezen op deze site stelt MSC Cruises tijdens dit voetbalfeest drie hotelschepen ter beschikking in Doha. Dat zijn de nieuwe MSC World Europa die er wordt gedoopt en in december haar inaugurele seizoen begint in de Perzische Golf, de MSC Poesia en de MSC Opera. Die laatste kan via MSC Cruises maar ook via de reisagenten in België worden geboekt.

MSC Opera beschikt over 1.075 passagiershutten. Het schip uit 2004 biedt elegant comfort en unieke gastvrijheid met een verscheidenheid aan lounges en uitgaansgelegenheden waaronder de glamoureuze La Cabala Piano Lounge, het Teatro dell ‘Opera voor avondentertainment, een reeks restaurants, een spa, fitnessruimte, zwembaden en whirlpools verspreid over de negen dekken van het schip.

Meer informatie vindt je hier.

© foto MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws