Footprints verdeelt voortaan de Riverside Mozart

Footprints Luxury Cruises breidt haar aanbod uit met de Riverside Mozart. De vroegere Crystal Mozart werd onlangs gekocht door Seaside Hotels. De Duitse hotelgroep zal het rivierschip na een grondige opknapbeurt vanaf april 2023 terug inzetten op de Donau. Gasten genieten aan boord van butlerservice en een suite-to-crew ratio van 1 op 1.

Chris Ganseman en Jan Van Durme: “Mozart was een wonderkind en een klein wonder is ook de Riverside Mozart. Als grootste riviercruiseschip op de Donau is het de bedoeling, zoals haar beroemde naamgever, de gasten in te palmen en steeds opnieuw te verrassen. Het maakt niet uit voor welke suite je kiest, je maakt altijd de juiste keuze.

Het schip zet nieuwe maatstaven met uitsluitend suites die minstens 20 m² groot zijn. Natuurlijk zijn er nuances in de afmetingen, maar wat zeker voorzien is in alle suites, zijn edele materialen zoals leder en zijde, elegante baden in marmer, kingsize bedden en een comfortabele zetel om te ontspannen. In elke suite zorgt een butler bovendien dat het de gast aan niets ontbreekt. Geen enkel ander rivierschip op de Donau biedt bovendien zoveel plaats en dit dankzij haar breedte van 23 meter.”

Voorzieningen

De Riverside Mozart beschikt over verschillende restaurants onder leiding van chef Johannes Bär en zijn medewerkers die voor hun gastronomische creaties al meermaals in de prijzen vielen. De menukaart is geïnspireerd op de seizoenen van de Donau-regio, begeleid door een voortreffelijke wijnkeuze.

Wie wil genieten van alle geneugten van het leven en toch zijn wellness- en fitnessroutine wil bijhouden, vindt aan boord alle voorzieningen met een binnenzwembad en bubbelbad, een sauna, kapsalon, wellnessbehandelingen, een fitnesskamer en een joggingtrack. Het schip stelt verder fietsen en nordic wandelstokken ter beschikking van de gasten.

Reizigers kunnen kiezen tussen vier prijsvoorstellen van de volpension-formule met alle maaltijden, wifi en haventaksen tot de All inclusive Premium. Deze formule omvat alle maaltijden, een premium drankenpakket, een geselecteerd aanbod van excursies, cakes, wafels en ijsjes in de namiddag, roomservice, wifi en haventaksen.

Riverside Cruises biedt uiteenlopende routes van 3 tot 11 nachten aan. Zo zijn er onder meer drienachtencruises tussen Wenen, Bratislava en Budapest en drie verschillende weekcruises vanuit Budapest en Wenen. Routes kunnen worden gecombineerd tot een elfnachtencruise met Budapest, Bratislava en Wenen, maar ook Melk, Ybbs, Linz, Engelhartszell, Passau, Mauthausen, Grein, Dürnstein en Krems. Meer inlichtingen bij Footprints Luxury Cruises.

Klik voor meer beelden van de Riverside Mozart.

© foto’s Riverside Luxury Cruises

Klik hier voor meer nieuws