Thalassa Cruises presenteert begeleide cruises en specials in SelectTogether-brochure

Thalassa Cruises heeft zich de jongste jaren geprofileerd als de cruisespecialist aan zee. Tijdens het zomerseizoen 2023 legt de Oostendse touroperator voor elke Holland America Line-afvaart met de Rotterdam bustransfers in vanuit diverse Vlaamse steden. Daarnaast organiseert ze  begeleide zeecruises naar de Noorse fjorden, de Rode Zee, de Middellandse Zee en Alaska in combinatie met een landreis en riviercruises op de Rhône en Saône en de Donau. Deze afvaarten zijn samen met een selectie ‘Cruise Specials’ gebundeld in de SelectTogether-brochure.

Wie volgende zomer in Amsterdam bij Holland America Line inscheept op het vlaggenschip Rotterdam voor een cruise naar de Noorse fjorden, IJsland en de Baltische staten kan voor elke afvaart beroep doen op een transfer vanuit Vlaanderen. Thalassa Cruises legt in samenwerking met Sima Tours bussen in met opstapplaatsen in Lichtervelde, Oostende, Brugge (Loppem), Gentbrugge en Antwerpen. Daarnaast organiseert de Oostendse touroperator vanuit Amsterdam twee begeleide cruises met de Rotterdam naar de Noorse fjorden en een begeleide afvaart naar Noorwegen en Denemarken met de Nieuw Statendam tussen Amsterdam en Kopenhagen. Die omvat een bustransfer naar Amsterdam en een terugvlucht vanuit Kopenhagen. Wie het verder zoekt, kan al voor de  vierde maal inschrijven voor een Alaska-cruise met Holland America Line in combinatie met twee nachten Vancouver en drie nachten in het Denali National Park.

Rudy Verburgh, general manager van Thalassa Cruises: “Tijdens deze cruises kunnen de deelnemers rekenen op de diensten van een ervaren Nederlandstalige begeleider. Die regelt de praktische zaken, maakt de gasten wegwijs op het schip en vergezelt hen tijdens de ‘excursie in de kijker’. Op die manier hoeven de reizigers zich om niets te bekommeren en enkel maar genieten. Op elke bestemming zetten we één excursie in de kijker. De begeleider neemt hieraan deel en vertaalt de uitleg van de lokale gids. De mensen beslissen zelf of ze hiervoor inschrijven.

In alle reisprogramma’s blijft er steeds voldoende ruimte voor vrije tijd. We voorzien telkens een aparte ruimte in het restaurant waar de deelnemers – indien ze dat wensen – samen kunnen eten. We merken wel dat heel veel mensen precies voor deze producten kiezen omwille van de begeleiding. Zeker wie een eerste keer op cruise vertrekt, voelt zich soms onzeker op het schip en weet dit aanspreekpunt zeer te appreciëren.”

De begeleide cruises zijn terug te vinden in de brochure SelectTogether Cruises. Rudy Verburgh: “Die bundelt voor 2023 op 52 pagina’s een reeks afvaarten die we in de verf zetten als Nederlandstalig begeleide cruises naar de Middellandse Zee, de Noorse fjorden, de Rode Zee en Alaska, maar ook riviercruises op de Rhône, Saône en Donau. Het tweede gedeelte bevat cruise specials. Dat zijn afvaarten die we voorstellen voor het unieke karakter van het schip of de vaarroute. Het zijn individuele reizen zonder begeleiding. Wij organiseren enkel de Cruise & Fly-aanbiedingen waarbij de vluchten en transfers naar de vertrekhaven zijn inbegrepen.”

In het aanbod zitten bijvoorbeeld cruises naar de Noordkaap en de Noorse fjorden, de Baltische staten, IJsland en Schotland maar eveneens Noord- en Zuid-Amerika en de Galapagos, een expeditiecruise naar Canada en Groenland, een riviercruise op de Douro of een yachtcruise in Kroatië.

“De naam Select Together Cruises verwijst zijdelings naar Selectair, maar is in feite een white label-publicatie van Thalassa die elk reiskantoor kan voorstellen. Een 70-tal agentschappen werkt op die manier al samen met Thalassa om begeleide cruises en speciale afvaarten bij de Vlaamse vakantieganger te promoten. De reisagenten weten dit initiatief heel erg te appreciëren. Het zijn cruises en pakketten waarmee ze makkelijk kunnen werken. Ze moeten bovendien de beschikbaarheden niet nagaan, want op al deze afvaarten hebben wij allotments geboekt.

Sommige agentschappen zien de verkoop van cruises nog steeds als een moeilijke materie. Met de vele rederijbrochures zien ze bovendien door de bomen vaak het bos niet meer. Je kan van de bedienden ook niet verwachten dat ze alle producten kennen. De Select Together-brochure helpt hen in de verkoop en laat hen toe de klanten een reeks aantrekkelijke cruises voor te stellen. Bovendien worden zij voor alle afvaarten in de brochure door ons gebrieft.”

Bekijk hier een pdf-versie van de brochure.

Meer inlichtingen in de deelnemende reisagentschappen, op http://www.selectcruises.be en op info@selectcruises.be

 

 

Klik hier voor meer nieuws