Oceania opent Tropics en Exotics Collection 2024-2025

Oceania Cruises opent op 2 november haar 2024-2025 Tropics & Exotics Collection. Het programma omvat 157 routes met lange verblijven op tropische en exotische bestemmingen. Op donderdag 27 oktober organiseert Christine van Leeuwen, Business Development Manager Benelux van Oceania Cruises een Nederlandse webinar over deze nieuwe verzameling unieke vaarschema’s. Onderaan deze preview vind je de link om in te schrijven.

Met meer dan 150 routes biedt de Tropics and Exotics-collectie voor 2024-2025 volgens Oceania Cruises een schat aan mogelijkheden om zichzelf opnieuw te verbinden met de avontuurlijke geest. “Onze unieke cruises naar het Caraïbisch gebied onthullen favoriete tropische bestemmingen en minder bezochte boetiekeilanden. In Zuid-Amerika kan je Patagonië, de Amazone en bruisende steden in Brazilië, Uruguay en Argentinië verkennen. Door Zuidoost-Azië voeren reizen je mee naar verre havens vol ongekende schatten, terwijl je in Australië, Nieuw-Zeeland en de Stille Zuidzee kan genieten van zowel kosmopolitische ontdekkingen als onbetreden gebieden.”

Alle continenten

Geniet tijdens 40 reizen naar het Caraïbisch gebied, Mexico en het Panamakanaal van nieuwe uithoeken in de tropen en minder bereisde eilanden zoals Bonaire, Carriacou, Dominica en Guadeloupe. Ga in Zuid-Amerika op avontuur in de ongerepte landschappen van Patagonië, vaar langs de Amazone-rivier of geniet van de gouden kusten van Brazilië en Uruguay. Avontuurlijke reizigers vinden in het aanbod cruises die nog verder naar het zuiden reizen om langs de baaien en gletsjers van Antarctica te varen. In het programma zitten eveneens Grand Voyages die de meest gewilde Caraïbische eilanden en uithoeken van Mexico combineren met het beste van Zuid-Amerika.

Geniet in Azië van meer dan 40 reizen naar verre oorden en iconische attracties waar velen alleen maar van dromen met uitgebreide opties voor verkenningen in Zuidoost-Azië en een aantal fascinerende op Japan gerichte reizen. Ontdek in Australië, Nieuw-Zeeland en de Stille Zuidzee een mix van dynamische grote steden en unieke schatten langs buiten de gebaande paden zoals de kust van West-Australië, Bluff, Gisborne en Timaru in Nieuw-Zeeland en zalige eilanden in Frans-Polynesië en Melanesië. Oceania biedt in deze meest exotische uithoeken van de wereld eveneens Grand Voyages aan, variërend tot 111 dagen.

Nieuwe boetiekhavens

Als bestemmingsspecialist brengt Oceania Cruises haar gasten voortdurend naar nieuwe en unieke havens in de meest gewilde regio’s van de wereld. Verken een tiental nieuwe boetiekhavens in de Tropics and Exotics-collectie 2024-2025 van Champagne Bay in Vanuatu en Kupang in West-Timor tot de Patagonische buitenpost Camarones en het buiten de gebaande paden gelegen Grenadine-eiland Carriacou. Alle cruises van 2024-2025 tonen een opwindende reeks nieuwe boetiekhavens in Azië, Zuid-Amerika, de Caraïben en daarbuiten die een verleidelijk aanbod van cultuur, keuken, geschiedenis en natuurlijke schoonheid bieden.

Het reisseizoen van de tropen en exoten kent in 2024-2025 een groot aantal overnachtingen in de havens. Maar liefs 123 reizen omvatten meerdaagse bezoeken. Deze langere verblijven betekenen dat je genoeg tijd hebt om in je eigen tempo rond te toeren, te genieten van ontspannen diners aan wal en iconische UNESCO-werelderfgoedlocaties te bezoeken op manieren die de reizen het meest zinvol maken. Geniet van de levendige culturen van Rio de Janeiro en Buenos Aires, ontdek de oogverblindende schatten en unieke attracties van steden zo divers als Dubai, Hongkong, Singapore, Kyoto en Sydney of laat je verleiden door de schoonheid van eilanden zoals Bali, Bora Bora en Tahiti.

Meer details over de routes en de schepen verneem je op donderdag 27 oktober om 9u30 tijdens de webinar onder leiding van Christine van Leeuwen. Inschrijven doe je via deze link.

Klik hier voor de brochure.

Klik hier voor meer nieuws