SeaDream II installeert glijbaan

SeaDream Yacht Club kondigt de installatie aan van een nieuwe opblaasbare glijbaan aan boord van de SeaDream II. Gasten aan boord van het mega-yacht kunnen genieten van deze nieuwe voorziening terwijl ze door enkele van de meest exclusieve en boeiende mediterrane bestemmingen varen, waar alleen jachten en kleine schepen kunnen komen.

“SeaDream is altijd op zoek naar mogelijkheden om onze gastervaring te verbeteren”, zegt Andreas Brynestad van SeaDream Yacht Club. “Glijbanen zijn populair geworden aan boord van jachten en we weten dat onze gasten zullen genieten van deze nieuwe voorziening tijdens hun SeaDream-vakantie. Dit is een andere manier om te genieten van de prachtige wateren in de exclusieve havens en afgelegen bestemmingen die we bezoeken. Opvarenden kunnen via deze glijbaan ook de intrekbare marina bereiken om te genieten van de watersportactiviteiten die we aanbieden.”

De opblaasbare glijbaan wordt ingezet vanaf het zwembaddek van SeaDream II op 5,9 meter boven de waterlijn. Gasten glijden via de 7,2 meter lange slide in het water. Het SeaDream-logo staat aan weerszijden van de glijbaan. De komende weken krijgt ook het zusterschip SeaDream I zijn glijbaan, op tijd voor het Caraïbische seizoen.

De schepen van SeaDream Yacht Club bieden plaats aan maximaal 56 koppels en worden bemand door 95 bemanningsleden. De mega-yachts beschikken over overvloedige open dekruimtes en lopen exclusieve havens aan tijdens cruises van 7 tot 15 nachten. Het handelsmerk “It’s Yachting, Not Cruising” van de lijn definieert niet alleen de kleine omvang van de schepen, maar ook hun onderscheidende, luxueuze levensstijl en het all-in product aan boord. Gasten genieten van een zeer anticiperende service met een ratio van bijna één personeelslid per passagier.

© foto SeaDream Yacht Club

Klik hier voor meer nieuws