Silversea Cruises keert in december terug naar Azië

Silversea Cruises heeft haar langverwachte terugkeer naar Azië bevestigd. Tussen december 2022 en mei 2023 zal de ultra-luxe cruiserederij met vier schepen – Silver Shadow, Silver Whisper, Silver Spirit en Silver Muse – in die regio varen. Het is sinds maart 2020 bij de uitbraak van de Covid-pandemie geleden dat de maatschappij gasten kon verwelkomen op bestemmingen als Sri Lanka, Hongkong en Vietnam.

Het komende Azië-seizoen omvat 25 reizen die in lengte variëren van tien tot twintig dagen. Onderweg worden de gasten ondergedompeld in de verschillende culturen en landschappen van Azië, ontdekken ze de meest verrijkende ervaringen van het continent en komen ze in contact met lokale gemeenschappen. De intieme, 596 gasten tellende Silver Muse wordt het eerste schip van Silversea dat opnieuw het continent aanloopt, wanneer het op 2 december 2022 uit Singapore vertrekt.

“We zijn verheugd om onze terugkeer naar Azië vanaf december 2022 te bevestigen en gasten de luxe van keuze te bieden met vier schepen die in de regio varen”, zegt Barbara Muckermann, Chief Commercial Officer, Silversea Cruises. “Azië is lange tijd een belangrijk vaargebied geweest voor Silversea Cruises en onze gasten willen graag met ons terugkeren naar dit indrukwekkende en verrijkende continent en bestemmingen in onder meer Sri Lanka, Hongkong en Vietnam bezoeken. Het aanbod omvat handige vertrekuren, veel overnachtingen en late afvaarten. Op die manier geven we de gasten de kans om de ziel van elke bestemming te ervaren. Bovendien vormt ons komende Azië-seizoen een van de laatste schakels van onze wereldwijde terugkeer na de pandemie.”

Gasten genieten aan boord van de ultra-luxe schepen van Silversea Cruises van een perfecte service op zee. De schepen behoren volgens de rederij tot de meest intieme, maar zijn tegelijk de meest ruime schepen die in de regio rondvaren. Gasten die volledig zorgeloos wensen te reizen, kunnen kiezen voor een alomvattende door-to-door formule. Dit all-inclusive aanbod is een van de meest uitgebreide op zee, met privétransfers tussen de woning en luchthaven, internationale vluchten of businessclass-upgrades tegen een gereduceerd tarief, binnenlandse vluchten en een pré- of postcruise hotelverblijf indien nodig, transfers en bagageafhandeling, evenals alle landexcursies.

© foto’s Silversea Cruises

Klik hier voor meer nieuws