Nieuwe huisstijl voor Variety Cruises

Variety Cruises kondigt een volgend tijdperk van de brand aan met een nieuw logo en een vernieuwde website. De wortels van Variety Cruises gaan terug tot 1949 toen de oprichter Diogenis Venetopoulos de droom had om met kleine vaartuigen de wereld te laten zien tijdens zevendaagse levensverrijkende avonturen op zee. Hoewel het bedrijf sindsdien fors is gegroeid en geëvolueerd, blijft de missie vandaag dezelfde.

“Toen de fakkel onlangs werd overgedragen van Lakis Venetopoulos aan de derde generatie, zijn onze CEO en ons team diep ingegaan op wat ons onderscheidt van de rest, en wie we in de kern zijn”, zegt de Griekse rederij. “Daarom zijn we trots om de lancering van onze rebrand aan te kondigen met onze ambitieuze visie om cruise na cruise ‘een betere wereld op zee’ te zijn.”

Het nieuwe logo is geïnspireerd op een kompas. Achter het beeld schuilt de nostalgie van zeven decennia en het feit dat de oprichter er een heuse collectie kompassen op na hield. Tegelijk moet het kompas Variety Cruises vooruit helpen doorheen de volgende decennia met aandacht voor diversiteit en duurzaamheid.

Met deze rebranding maakt Variety Cruises plaats voor de wensen van de gasten en hun eigen avontuurlijke instincten door nieuwe bestemmingen te introduceren buiten de gebaande paden en een steeds groter wordende Limited Collection-reeks voor diegenen die geïnteresseerd zijn in thematisch reizen. Het aanbod bevat routes zoals Wijnen van Griekenland, een Hikingcruise in Griekenland of een Culinaire Reis door de Seychellen.

Cruises en bestemmingen

“We richten ons op die cruisegangers die er misschien zijn geweest, dat hebben gedaan, en nu op zoek zijn naar een odyssee met een twist. Daarnaast zijn we zeker het cruisebedrijf voor niet-cruisers, perfect voor die reizigers die zich op een andere manier volledig willen onderdompelen in een bestemming”, aldus de nieuwe CEO Filippos Venetopoulos. “Met eer aan onze geschiedenis en ervaring sinds 1949 hopen we nu dieper in te gaan op de bestemmingen, hun lokale culturen en gemeenschappen, door gasten hun interesse te laten kiezen met thematische cruises (Limited Collection) zoals wellness, en nieuwe actieve stijlen, waaronder hiking en andere avonturen.”

Met een klein schip hebben passagiers volgens Variety toegang tot privéstranden en afgelegen locaties die grotere cruiseschepen niet bieden. Tegelijk met de rebranding, brengt Variety Cruises geliefde routes terug naar bestemmingen buiten de gebaande paden zoals de Rode Zee, West-Afrika en de Seychellen, maar voegt ook nieuwe bestemmingen toe, waaronder Tahiti en Frans-Polynesië, die in januari 2023 worden gelanceerd.

Reizigers kunnen op de routes alles ervaren, van buitengewone dieren in het wild langs de kust van West-Afrika en stroomopwaarts langs de Gambia-rivier, tot eilandhoppen in Frans-Polynesië en het ontdekken van geometrische bergkammen met watervallen tot vlakke, woestijnachtige atollen, adembenemende onderwaterwerelden, buitenaardse stranden en tropische jungles op de Seychellen.

© foto’s Variety Cruises

Klik hier voor meer nieuws