Azamara’s wereldcruise 2025 met langere landverblijven

Azamara opent aanstaande donderdag de boekingen voor haar wereldcruise 2025 voor het grote publiek. Het vlaggenschip Azamara Onward zal in 155 nachten van San Diego naar Southampton varen. Onderweg bezoekt het boetiekschip 37 landen en zal het op 15 bestemmingen overnachten. Op 31 plaatsen blijft de Onward extra lang tegen de kade zodat gasten meer tijd hebben om zich onder te dompelen in elke unieke bestemming.

“We zijn verheugd om onze tweede wereldcruise aan boord van Azamara Onward te hebben. 60 procent van de havens tijdens deze rondvaart zijn anders dan die op onze wereldreis in 2024 zodat we zelfs de meest bereisde gasten een nieuw perspectief op de wereld geven”, aldus Carol Cabezas, President van Azamara. “Onze wereldcruise in 2025 nodigt reizigers uit om niet alleen de wereld te zien, maar ook om op elke bestemming de tijd te nemen en herinneringen op te doen die lang na het einde van de reis zullen blijven bestaan.”

Het schip vaart op deze wereldcruise van de atollen van Frans-Polynesië naar de Franse wijnen van Bordeaux en van de fascinerende overvloed aan zeedieren in Fiji tot de gigantische Kota Kinabalu orang-oetans in Maleisië. Verder maakt Azamara haar langverwachte terugkeer naar de Hawaiaanse eilanden met een laat verblijf in Honolulu, waar gasten prachtige stranden, een bruisend zeeleven en de authentieke keuken en cultuur kunnen ontdekken. Ook zullen ze de minder bereisde eilanden Samoa en Tonga ervaren. Ze kunnen er onder meer zwemmen met walvissen en de rijke Samoaanse cultuur ervaren.

In Australië staat een overnachting in Sydney op het programma zodat de opvarenden dieper in de adembenemende stranden, het iconische Opera House en de levendige eet-, kunst- en entertainmentscene kunnen duiken. In Nieuw-Zeeland vaart Azamara Onward onder meer naar Stewart Island met het Rakiura National Park, de thuisbasis van regenwouden aan de kust, zandduinen, bergketens en inheemse flora en fauna.

Landevenementen

Azamara’s 2025 World Cruise zal 13 gratis landevenementen bevatten, te beginnen met een aftrapgala in San Diego. Extra hoogtepunten van Azamara’s meeslepende landervaringen die worden aangeboden op de Wereldcruise van 2025 zijn onder meer Benoa in Bali waar gasten de natuurlijke schoonheid en de charme van de diepgewortelde cultuur van het eiland ontdekken tijdens een speciale AzAmazing-avond. Op het event zullen lokale artiesten traditionele dansvormen vertonen met ingewikkeld voetenwerk en vingerbewegingen.

Een verblijf van twee nachten in Bangkok biedt de reizigers de kans om zich echt onder te dompelen in het lokale leven door middel van eten, muziek, dans, kunst en boeddhistische tempels. Ze kunnen kiezen voor excursies naar de bergachtige stad Chiang Mai in het noorden van Thailand en het Zuidoost-Aziatische land Laos met zijn boeddhistische kloosters en Franse koloniale architectuur. In Indonesië staat Semarang op het vaarschema. Deze bestemming staat bekend als het Venetië van Java vanwege de vele rivieren die door het centrum van de stad stromen. Vanuit deze haven kunnen gasten een excursie maken naar de Borobudur, ‘s werelds grootste boeddhistische tempel die dateert uit de negende eeuw.

Gasten die de volledige wereldreis boeken, genieten van meer dan $ 25.000 aan exclusieve voorzieningen, waaronder $ 4.000 aan boordtegoed, een extra $ 3.000 voor excursies, retourvluchten in businessclass, een premium drankenpakket voor twee en een wekelijkse wasservice. Meer info op Azamara.com/WorldVoyage.

© foto’s Azamara

Klik hier voor meer nieuws