360°-beleving voor suitegasten bij Princess

Princess Cruises lanceert een nieuwe multi-sensoriële beleving voor suitegasten. Tijdens een gastronomische diner maken de deelnemers een reis langs favoriete bestemmingen aan de Middellandse Zee, ongeacht waar ze op dat ogenblik varen. Daarbij worden al hun zintuigen geprikkeld met de smaken, bezienswaardigheden, geluiden, aanrakingen en geuren van de Middellandse Zee. De meeslepende ‘360: An Extraordinary Experience’ is de meest epische ervaring die de cruisemaatschappij ooit heeft aangeboden, is nu beschikbaar aan boord van Discovery Princess en komt eind januari naar Enchanted Princess.

Met de 360: An Extraordinary Experience worden gasten die suite-accommodaties geboekt hebben uitgenodigd voor een reis met zes zintuigen die de spectaculaire heuveltoppen van Santorini, de Amalfikust, Barcelona en de Provence laat zien. Door gesynchroniseerde authentieke verhalen, beelden, muziek, geuren, gerechten en verbluffende beelden maken gasten kennis met lokale ingrediënten, ambachtslui, gepassioneerde leveranciers en culinaire methoden die tegelijkertijd worden weerspiegeld in een zevengangen gastronomische ervaring inclusief wijnen die voortkomen uit het verhaal van elke bestemming.

“360 is een samensmelting van meesterlijke verhalen, een keuken van wereldklasse, visueel entertainment en baanbrekende technologie die zich manifesteert in wat alleen kan worden omschreven als een buitengewone ervaring”, zegt John Padgett, de voorzitter van Princess. “360 is een opmerkelijk avontuur dat onze gasten onderdompelt in de meeslepende culturen en smaken van de Middellandse Zee in een 90 minuten durende viering van de zintuigen.”

Met twee zittingen per nacht, biedt de locatie plaats aan 20 gasten, omringd door cirkelvormige LED-muren en met behulp van verbluffende 4K-cinematografie. 360: An Extraordinary Experience is configureerbaar en aanpasbaar, waarbij in de eerste fase de Middellandse Zee in de schijnwerpers staat. Brooke Shields, bekend om haar uitgebreide modellen-, film- en tv-carrière, is de stem van Bethany, de reiziger die gasten meeneemt op de zintuiglijke reis.

© foto Princess Cruises

Klik hier voor meer nieuws