Oktober was beste maand ooit voor MSC Cruises

MSC Cruises heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met meer boekingen in oktober 2022 dan ooit in een maand. De rederij registreerde bijna 400.000 passagiersboekingen voor de winter 2022/23 en de zomer 2023-routes voor de wereldwijde vloot. De schepen vertonen een hoger dan gemiddelde historische bezettingsgraad voor zowel deze winter als volgende zomer. De maatschappij noteerde sterke boekingen voor alle programma’s, inclusief voor haar nieuwste vlaggenschip MSC World Europa, de binnenkort op te leveren MSC Seascape en MSC Euribia die medio volgend jaar de vloot vervoegt.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises: “Oktober was de sterkste boekingsmaand in de hele geschiedenis van ons merk. Dit weerspiegelt de aanhoudend sterke investeringen in onze vloot, die een van de modernste in de sector is. Alleen al in de afgelopen drie jaar werden vijf nieuwe ultramoderne schepen opgeleverd, meer dan enig ander merk sinds 2017. Onze gasten en reispartners waarderen ook de continu verbeterde ervaring die we bieden op onze elegante en geavanceerde schepen, het werkelijk wereldwijde scala aan beschikbare reisroutes en onze toewijding aan ecologische duurzaamheid.”

Onorato schrijft het succes eveneens toe aan de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die de all-inclusive cruisevakanties vandaag meer dan ooit vertegenwoordigen. “We zien een sterke vraag met een langere horizon. Gasten boeken op middellange tot lange termijn. Gasten en reisbureaupartners boeken verder vooruit om de frustratie te vermijden als ze over enkele maanden niet meer in staat zijn de perfecte vakantie-optie voor zichzelf of hun klanten te vinden. Deze resultaten belonen de langetermijnvisie die de MSC Group voor het bedrijf had, zelfs tijdens de pandemie, met investeringen niet alleen in nieuwe schepen, maar ook in de kwaliteit van de beleving voor de gasten.”

© foto MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws