Oceania Cruises lanceert in 2023 exclusief rum- en whisky-programma

Oceania Cruises introduceert over haar hele vloot volgend jaar een reeks innovatieve rum- en whisky-programma’s. De ervaringen omvatten onder meer een uitgebreide verzameling whisky’s via The Macallan Diamond Bar Cart, proeverijen en pairing met chocolade. Brugal 1888 Doblemente Añejado Rum maakt het voorwerp uit van een nieuwe Tea at Sea-mixologieklas.

“Bij Oceania Cruises zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen en verbeteren van ons product”, zegt Howard Sherman, President en CEO van Oceania Cruises. “Met eten en drinken als onze kern, blijven we ons focussen om onze gasten ‘The Finest Cuisine at Sea’ voor te stellen.”

“Deze nieuwe rum- en whiskyprogramma’s volgen op het onlangs aangekondigde verhoogde barprogramma aan boord van Vista”, vult Daniela Oancea, Corporate Beverage Manager van Oceania Cruises aan. “Over de hele vloot hebben we gewerkt aan een aantal innovatieve concepten die inspelen op de huidige mixologietrends. Die zullen onze afvaarten moderniseren en verbeteren. We weten dat deze samenwerking met de Edrington spirits company een opwindende toevoeging aan boord zal zijn.”

The Macallan-ervaringen

Oceania Cruises speelt in op de populariteit van de single malt whisky’s van The Macallan en lanceert een reeks ervaringen die het merk naar nieuwe hoogten brengen. ‘The Macallan Diamond Bar Cart’ nodigt gasten uit om The Macallan op een boeiende manier te ontdekken. De mobiele barwagen zal iconische whisky’s bevatten, evenals exclusieve ervaringen zoals The Macallan Smoker, die theater en ritueel toevoegt aan het roken van cocktails door gebruik te maken van smaakblasters.

The Macallan Flight Program neemt gasten mee op een reis van smaken en laat ze ontdekken wat The Macallan tot de meest waardevolle single malt whisky ter wereld maakt. ‘The Macallan Chocolate Pairing’ wordt een decadente combinatie van Macallan Quest en melkchocolade, Macallan Lumina en chocoladetruffels met fruit, Macallan Terra met witte chocolade en Macallan Enigma met pure chocolade.

Brugal 1888 Doblemente Añejado Rum-aanbod

In samenwerking met Edrington brengt Oceania ook vermakelijke en educatieve mixologie-ervaringen met Brugal 1888 Doblemente Añejado Rum. ‘Brugal Rum & Tea at Sea’ leert gasten over de geschiedenis van het combineren van rum en thee sinds de 17de eeuw, terwijl ze een praktische mixologie-ervaring krijgen om een ​​reeks complementaire smaken te mixen, matchen en proeven. Een aantal Tea Pairings – van aperitivo-achtige pre-meal cocktails tot highball light en sprankelende cocktails – zullen ook verkrijgbaar zijn in bars aan boord.

‘Nearly Neat Serving Cart met Brugal 1888’ is een concept dat is ontworpen om een ​​verfijnd alternatief te bieden voor traditionele cocktails met een exclusief Nearly Neat-menu met Brugal 1888 in The Chocolate Orange, The Night Cap, The Solstice en The Reviver. ‘Ice Cream and Brugal Cocktails’ zijn verkrijgbaar aan de zwembaden, in de restaurants en lounges waar gasten kunnen afkoelen met een decadente traktatie. Deze nieuwste trend in speciale cocktails geeft een zoete draai aan populaire favorieten zoals een espresso-martini, karamelmilkshake en Aperol-spritz.

Het nieuwe aanbod van Macallan en Brugal is een aanvulling op het innovatieve barprogramma aan boord van de Vista die op 20 mei 2023 debuteert. Het schip stelt de nieuwste bartechnieken voor zoals gearomatiseerde rookbubbels, een uitgebreide selectie wijnen met weinig of geen suiker, alcoholvrije cocktails, Negronis gerijpt in houten vaten en speciale drankkarren zoals de Bubbly Bar en Ultimate Bloody Mary Bar. Gasten kunnen ook deelnemen aan pairing-ervaringen, waaronder een Moët & Chandon Champagne-driegangenarrangement, sommelier-begeleide lunches met wijnarrangementen en de Oceania Cruises Dom Pérignon-beleving bij een gastronomisch zesgangenmenu.

© foto Oceania Cruises

Klik hier voor meer nieuws