Footprints kiest Oceania als ‘Partner of the Year 2022’

Footprints Luxury Cruises heeft voor het eerst de award ‘Partner of the Year’ uitgereikt. De titel gaat voor 2022 naar Oceania Cruises voor de verdienstelijke samenwerking tijdens de moeilijke crisisperiode en het elan waarmee Oceania Cruises nadien de business terug op de rails zette.

Naar aanleiding van haar 10-jarig bestaan nomineert Footprints Luxury Cruises vanaf heden jaarlijks een cruiserederij. Elke maatschappij kan slechts eens in de vijf jaar worden verkozen. Deze award ‘Partner van het Jaar’ wordt uitgereikt op basis van een uitzonderlijke prestatie van de rederij in de afgelopen twaalf maanden en die zeer werd gewaardeerd door het team van Footprints Luxury Cruises. “De titel is puur symbolisch, maar betekent veel voor de rederij, voor ons en voor onze cruiseklanten”, zegt Footprints Cruise Ambassador Victor Wellens.

“De award ‘Partner of the Year 2022’ gaat naar Oceania Cruises voor de verdienstelijke samenwerking tijdens de moeilijke crisisperiode en het elan waarmee Oceania Cruises nadien de business terug op de rails zette. Bovendien schept de rederij  met de lancering van het nieuwe en veelbelovende schip Vista in 2023 een mooie opportuniteit om de verkoop van cruises verder te verzekeren voor repeaters en zelfs uit te breiden naar first time-cruiseklanten.

Tenslotte kreeg Footprints de kans om de nieuwe menu’s te testen die in het komend jaar – en in het bijzonder met de lancering van Vista – aan boord geserveerd zullen worden. Zonder enige twijfel zal Chef Alexis Quaretti Oceania als dé rederij voor foodies alle eer aandoen.”

Dit alles maakt volgens Footprints van Oceania Cruises een zeer betrouwbare, creatieve en motiverende partner die de continuïteit van de kwaliteit verzekert. Om haar vertrouwen in de boetiekrederij te bevestigen, zal Footprints enkele culinaire cruises lanceren met bijzondere voordelen voor de klanten. Meer nieuws volgt binnenkort.

De award werd uitgereikt tijdens een exclusief diner in Restaurant FranQ in Antwerpen. Dat gebeurde in aanwezigheid van Riet Goetschalckx, Sales Director Mainland Europe, Middle East & Africa voor Oceania Cruises.

© foto’s Footprints Luxury Cruises

Klik hier voor meer nieuws