Explora I bezoekt Zeebrugge op eerste afvaart

Explora Journeys heeft details vrijgegeven over de maiden voyage van de Explora I. Het eerste schip van de luxerederij van de MSC Group komt op 17 juli in Southampton in de vaart. De 15-nachten cruise naar de fjorden en de poolcirkel brengt het schip ook naar Zeebrugge.

Het cruisemerk maakt zijn debuut met een inaugurele reis van 15 nachten naar Noord-Europa met aanlopen in 12 havens in vier landen onder de titel ‘A Maiden Journey into Epic Fjords and the Arctic Circle’. Michael Ungerer, Chief Executive Officer, Explora Journeys, zei: “Onze visie en doel vanaf de eerste dag was om een ​​reis- en oceaanervaring als geen ander te creëren. We zijn verheugd dat onze baanbrekende nieuwe klasse van schepen, Explora I, gasten tijdens haar eerste reis zal laten kennismaken met enkele van de meest adembenemende bestemmingen in Noord-Europa terwijl ze genieten van de beste gastvrijheid op zee.”

Explora I vaart vanuit Southampton naar Zeebrugge en bezoekt vervolgens Noorwegen met aanlopen in Geiranger, Trondheim, Molde, Leknes, Brønnøysund, Flåm, Bergen en Stavanger. Het schip zet vervolgens koers naar Denemarken met bezoeken aan Skagen en de hoofdstad Kopenhagen. Ungerer: “Gasten aan boord van de inaugurele reis van Explora I kunnen zich verheugen om zich onder te dompelen in lokale culturen, zowel op als buiten de gebaande paden, en om getuige te zijn van enkele van ‘s werelds meest verbazingwekkende natuurlijke wonderen. Verrassingen zullen tijdens hun reis worden onthuld, zoals spannende ervaringen, attente geschenken en opwindende gastartiesten. Alles is ontworpen om de wens van veeleisende reizigers te inspireren om de wereld om hen heen te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en opnieuw contact met zichzelf te maken.”

Explora Journeys’ ‘A Maiden Journey into Epic Fjords and the Arctic Circle’ is open voor boekingen via de reisadviseurs, de digitale boekingssuite http://www.explorajourneys.com/traveladvisors of via de website www.explorajourneys.com.

© rendering Explora Journeys

Klik hier voor meer nieuws