Explora introduceert rijk assortiment aan entertainment en verrijking aan boord

Explora Journeys heeft de bestemmingen, welzijnservaringen en eetgelegenheden die gasten kunnen verwachten gepresenteerd en onthult nu ook haar programma van origineel entertainment en verrijking, ontworpen om de geest te stimuleren en de ziel te voeden. Van huis- en gastartiesten tot verrijkingsexperts zal het programma tijdens de cruise voortdurend evolueren en een authentieke weerspiegeling zijn van de regio’s en bestemmingen die deel uitmaken van elke reis. Bekijk de video.

Drew Gowland, Senior Lead Entertainment, Experience & Enrichment: “We hebben een nieuwe doordachte en gepersonaliseerde benadering van entertainment, verrijking en ervaringen op zee uitgewerkt. De veeleisende luxereiziger die op zoek is naar iets dat zijn gemoedstoestand en reis authentiek weergeeft, vindt een subtiele, intieme en toch opwindende keuze aan ervaringen aan boord van onze schepen.”

In plaats van een enkel hoofdevenement of schouwburg vinden gasten op elk moment op zeven locaties een breed scala aan stijlen van entertainment. Ze kunnen voor en na het diner genieten van chill-outs aan het zwembad in de Astern Lounge of hedendaagse pop geïnspireerd op Scott Bradley’s postmoderne jukebox in de Explora Lounge. Als hun humeur vraagt ​​om een ​​relaxte muziekavond bij kaarslicht, geïnspireerd op de route die het schip vaart, kunnen ze die vinden in de Journeys Lounge. In de Lobby Bar is er altijd muziek bij een kopje koffie of een drankje.

“Elk van de veelzijdige resident-artiesten is gekozen uit een internationale line-up van bekwame entertainers en verhalenvertellers die hun publiek betoverd houden. Ze hebben allemaal de gave van uitzonderlijke veelzijdigheid, die soepel overgaat van klassiek tot rock ‘n roll en van disco tot jazz. Op elke reis vergezellen ze tevens gevierde gastartiesten wiens intieme optredens en interacties met gasten zowel op als buiten het podium verrassen en verrukken.”, aldus de rederij.

Activiteiten en evenementen

Dit zijn speelmomenten om één, twee keer of keer op keer van te genieten. Georganiseerd door de Entertainment Hosts samen met professionals die gerespecteerd worden vanwege hun technische beheersing van het onderwerp, zijn ze volgens Explora leuk en verbazingwekkend informatief. In Ombré Sunsets kunnen gasten bijvoorbeeld hun fotografische vaardigheden aanscherpen in de Explora Lounge. The Spirit of Whiskey is een vermakelijke tutorial van bekwame mixologen in de Malt Whisky Bar. In de Melodic Master Class leren de resident-artiesten de gasten kennen, delen hun talenten en bespreken songwriting, improvisatie en compositie.

Daarnaast zijn er evenementen zoals de Captain’s Log… Secrets of the Sail waarop gasten met de kapitein of brugofficieren leren hoe oude zeevaartmethoden plaats hebben gemaakt voor de verbijsterende hedendaagse technologie. Bal Mythos biedt een gemaskerde clubvibe. Midnight Wayfinder omvat dromerige gitaarmuziek en een vertelmoment onder de sterren of rond de Conservatory Pool. In Inferno herleeft Manhattan’s Studio 54 met disco uit de jaren 70.

Ervaringen en verrijking

Elke avond treden gastmuzikanten en vocalisten bij kaarslicht op in de hoofdlounges. Bij Decadentie verandert een lounge in een Great Gatsby-feest. Le Jazz biedt een Parijse jazzclubervaring en in Let the Good Times Roll staan New Orleans jazz en een Frans Creools menu centraal.

Van zonsopgang tot maansopgang kunnen gasten eveneens deelnemen aan dagelijkse of wekelijkse rituelen zoals de Ocean State of Mind-meditaties, het Sundial Saluations-wellnessritueel, de Midday Melodies of de Sunset Aperitivo.

Lezingen, cursussen en informele gesprekken brengen tot slot gasten samen voor stimulerende leermogelijkheden onder leiding van experts in The Book Club, de Single Origin over de koffiecultuur, de Arisanal over het lokale erfgoed of The Creative’s Journey met schrijvers, regisseurs, producenten, acteurs, muzikanten, choreografen, decor- en lichtontwerpers.

© foto’s Explora Journeys

Klik hier voor meer nieuws