Neem je golfpassie mee op een Costa-vakantie

Costa Cruises, de officiële cruiserederij van de Ryder Cup 2023 en leverancier van de Italiaanse golffederatie, brengt de passie voor deze sport ook op vakantie met de ‘Cruise & Golf’ -formule. Die combineert een unieke golfervaring met de ontspanning en het plezier van een Costa-cruise op haar meest innovatieve schepen. Vanaf deze winter is het golfpakket zowel beschikbaar op de mediterrane cruises van de Costa Smeralda als op de routes van Costa Toscana in de Perzische Golf.

Golfliefhebbers krijgen op die manier de mogelijkheid om niet alleen op enkele van de mooiste golfclubs in Italië, Spanje en Frankrijk te spelen, maar ook in de Verenigde Arabische Emiraten en Oman. Elke dag kunnen ze op een andere club spelen met maximaal comfort en gemak, terwijl andere gezinsleden genieten van de vakantie aan boord of met de georganiseerde excursies prachtige locaties verkennen. Deze ervaring is ook perfect voor kleine groepen om samen in clubs te spelen en hun passie te delen.

Om te profiteren van het aanbod, kunnen gasten die meevaren met de Costa Smeralda in de Middellandse Zee of de Costa Toscana in de Perzische Golf een golfpakket aan hun boeking toevoegen die de green fees voor de golfclubs omvat.

De nieuwe selectie golfclubs voor de 2022-2023 wintercruises van de Costa Toscana bieden dank zij de lange aanlopen het extra voordeel om ‘s nachts te kunnen spelen. In Dubai zitten in het aanbod  de Emirates Golf Club en de thuisbasis van de jaarlijkse Dubai Desert Classic, een terrein met 18 holes dat 6.676 meter lang is en The Els Club, ontworpen door US Open-winnaar Ernie Els. In Abu Dhabi kunnen de deelnemers spelen op de Abu Dhabi Golf Club, een van de beste 27-holes golfbanen ter wereld en de YAS Links Golf Club die dit jaar het Abu Dhabi HSBC-kampioenschap organiseerde. In Muscat (Oman) is het kiezen tussen de Almouj Golf Club, de thuisbasis van de Oman Open en de Ghala Golf Club die als oudste en meest gerenommeerde club van Oman sinds de jaren zeventig de Oman National Championships heeft georganiseerd en de Mena Mena Tour gedurende de afgelopen vier jaar.

Onder de golfclubs geselecteerd voor de Costa Smeralda zijn de Marco Simone Golf & Country Club, het officiële huis van de Ryder Cup 2023, de Circolo del Golf Roma Acquasanta, een van de oudste golfclubs in Italië, de Golf Club Garlenda in het betoverende landschap van de West-Ligurische Riviera en Genova Sant’Anna, die twee Italiaanse professionele kampioenschappen heeft georganiseerd en is ontworpen door Robert Von Hagge. In Spanje staan op het programma de Real Club de Golf El Prat die 10 keer de Spaanse Golf Open heeft georganiseerd, de Golf Club de Terramar Sitges, een van de oudste golfclubs in Spanje, de Son Gual Golf in Palma de Mallorca, een van de beste golfclubs in Continentaal Europa en de T-Golf Calvia, een van de oudste, best beoordeelde en meest populaire banen op het eiland Mallorca. In Frankrijk staan Bastide de la Salette in Marseille en de Golf Sainte Baume op het programma.

Voor groepen voegt Costa Cruises nog enkele extra golfclubs aan het aanbod toe zoals de Argentario Golf Club, ontworpen door architect David Mezzacane en professionele golfer Baldovino Dassù, de Nazional Golf, het technische centrum van de Italiaanse golffederatie, de PGA de Catalunya, gerangschikt nummer 1 onder golfclubs in Spanje en Son Vida, de meest prestigieuze club in Mallorca.

De Costa Cruises ‘Cruise & Golf’ -formule bevat naast de green fees een reeks speciale diensten zoals transfers naar en van de golfclub, elke dag prioritaire in- en ontscheping, opslag van de golfuitrusting aan boord, welkomstkit in de kajuit en een gereserveerde zone in het restaurant. Bovendien is er een speciaal aanbod voor golfers en hun familie om te genieten van de menu’s van de sterrenchefs Bruno Barbieri, Hélène Darroze en Ángel León in het Archipelago-restaurant alsook de kans om een ​​reeks geselecteerde behandelingen en diensten uit te proberen in het ‘Solemio’ spa- en schoonheidssalon aan boord.

Klik hier voor meer nieuws