Oceania lanceert nieuwe Grand Voyage door de Middellandse Zee

Oceania Cruises heeft een gloednieuwe Grand Voyage-reisroute voor het najaar van 2023 aangekondigd. De Marina dompelt de gasten op deze 33-daagse reis van Venetië naar Barcelona onder in de hoogtepunten van de oostelijke Middellandse Zee, Israël en Noord-Afrika. De cruise vertrekt op 11 oktober 2023 en zal 28 havens aandoen. Gasten kunnen eveneens kiezen uit drie kortere segmenten van maximaal 12 dagen.

“Nu de vraag blijft toenemen voor langere en meer bestemmingsgerichte reizen, zijn we verheugd deze nieuwe reisroute te onthullen die ervaringen biedt in zowel iconische als buiten de platgetreden paden gelegen aanloophavens in een deel van de wereld met een rijke geschiedenis en culturele wonderen”, aldus Howard Sherman, President en CEO van Oceania Cruises.

Deze Grand Voyage is ideaal voor reizigers die veel tijd hebben om te genieten van speciale luxe aan boord. Van een ultramoderne kookschool die de smaken van de regio leert tot exclusieve diners bij Privée die de ultieme eetervaring bieden, zijn er volgens Oceania eindeloze opties voor gasten om van te genieten. Deze speciale Grand Voyage-route is ontworpen voor de ontdekkingsreiziger, gecharmeerd door de geschiedenis, cultuur en keuken op talloze betoverende bestemmingen. Tijdens deze expeditie zal Marina Italië, Kroatië, Griekenland, Turkije, Malta, Israël, Egypte en meer aandoen.

Mediterrane connectie

Vaar iets langer dan een maand – van 11 oktober tot 3 november 2023 – aan boord van de Marina met 1.238 gasten om te genieten van een reeks briljante ontdekkingen in het oostelijke Middellandse Zeegebied. Vanuit Venetië voert deze reis gasten langs iconische havens en verborgen parels aan de overkant van de Middellandse Zee. Op het vaarschema staan 28 verschillende havens. Het boetiekschip vaart langs 10 legendarische landen, die gemakkelijk verschillende uithoeken van de regio met elkaar verbinden. Een overnachting in Istanbul biedt voldoende tijd voor een diepgaande verkenning van de stad op twee continenten. Bovendien is de herfst een ideaal seizoen om de Oostelijke Middellandse Zee te bezoeken met een gematigder klimaat en minder drukte dan in het hoogseizoen.

Voor gasten die geïnteresseerd zijn in kortere segmenten van de Mediterranean Connection Grand Voyage, biedt Oceania Cruises drie deelsegmenten alsook drie extra Grand Voyage-routes van maximaal 23 dagen. ‘Greek & Italian Shores’ brengt je van 11 tot 21 oktober van Venetië naar Rome. Op ‘Legendary Pathways’ reis je van 21 oktober tot 1 november tussen Rome en Venetië. ‘Holy Land & Treasures’ laat je van 1 tot 1 november aantrekkelijke bestemmingen ontdekken tussen Istanbul en Barcelona.

De routes kunnen nu online geboekt worden op http://www.OceaniaCruises.com. Voor meer informatie over het product surf je naar OceaniaCruises.com of spreek je met een professionele reisadviseur.

© foto’s Oceania Cruises

Klik hier voor meer nieuws