Met CroisiEurope naar het carnaval in Cadiz en Venetië

CroisiEurope geeft reizigers de kans om te feesten op twee van Europa’s beroemdste carnavals. Geniet in februari 2023 van het carnaval van Venetië en het carnaval van Cadiz, tijdens routes op de Po en de Guadalquivir.

‘Mardi Gras in Andalusië’ is een gloednieuwe cruise van vijf nachten heen en terug vanuit Sevilla met tussenstops in Cadiz, El Puerto de Santa Maria en Isla Minima. Inbegrepen is een volledige dag in Cadiz om te genieten van het carnaval en de Spaanse Mardi Gras-tradities te ontdekken. Het carnaval van Cadiz dat plaatsvindt tussen 16 en 26 februari 2023, staat over de hele wereld bekend als een groot straatfeest waarbij de hele stad verandert en de straten vollopen met zingende en genietende mensen. Tijdens de vieringen doorkruisen gekostumeerde koren de stad en zingen satirische volksliederen die bekend staan ​​als Chirigota en komische karikaturen van de lokale en internationale politieke scènes schilderen. Je kan het carnavalsfeest beleven tijdens een cruise aan boord van de MS La Belle de Cadix. Die vertrekt op 20 februari 2023 in Sevilla. De cruiseprijzen omvatten alle maaltijden en drankjes aan boord, excursies, een avond flamenco en havengelden.

‘Venetiaanse schatten’ is een cruise van vier nachten heen en terug vanuit Venetië. Het riviercruiseschip legt onderweg aan in Mazzorbo en Chioggia met voldoende vrije tijd om te genieten van het carnaval van Venetië dat plaatsvindt tussen 4 en 21 februari 2023. Het carnaval van Venetië is een van de beroemdste carnavalsvieringen in de wereld. Elk jaar komen drie miljoen mensen naar deze drijvende stad om te genieten van het iconische landschap en de extravagante kostuums, maskers te bewonderen en deel uit te maken van een opwindende sfeer. Je kan het beleven op een cruise aan boord van de MS Michelangelo met vertrek op 10, 14 en 18 februari 2023. Maaltijden, dranken en havengelden zijn inbegrepen in de cruiseprijs.

Meer details en prijzen vind je op croisieurope.be/nl/ en bij jouw vertrouwde reisagent.

© foto Pixabay

Klik hier voor meer nieuws