Silversea breidt prijsmodel uit voor wave-periode

Als aanvulling op haar gevestigde Door-to-Door- en Port-to-Port tarieven past Silversea haar Port-to-Port formule aan met een innovatieve prepaid-optie met kortingen van 10 tot 20 procent op boekingen tussen 12 december 2022 en 28 februari 2023. Om in aanmerking te komen voor deze promoprijzen moeten reizigers het niet-restitueerbare cruisetarief binnen de vijf dagen volledig betalen.

“Silversea blijft innoveren in de ultraluxe cruisemarkt en introduceert een uniek ‘prepaid’ prijsmodel voor Port-to-Port reizen om haar aanbod tijdens de boekingspiek te diversifiëren”, zegt Roberto Verdino, Silversea’s Senior Vice President of Revenue Management. “Deze exclusieve propositie, die gasten flexibiliteit, gemak en waarde biedt, is ontworpen om reizigers tijdens de komende boekingsgolf te inspireren en biedt onze gewaardeerde partners een ongekende kans om onze Port-to-Port reizen aan meer gasten te verkopen. Ik denk daarbij vooral aan nieuwe klanten die Silversea’s kenmerkende kijk op luxe voor het eerst willen ervaren.”

“Bij Silversea geloven we dat keuze de kern vormt van echte luxe. We zijn verheugd om ons brede productaanbod dit boekingsseizoen te diversifiëren en gasten een unieke ‘prepaid’ prijsstructuur te bieden voor onze Port-to-Port reizen”, aldus Barbara Muckermann, Chief Commercial Officer van Silversea Cruises. “Ons nieuwste aanbod biedt reizigers die vooraf volledig betalen meer waar voor hun geld. Ongeacht welk prijsmodel gasten kiezen, onze vertrouwde service en de Silversea-kenmerken van luxe zullen dezelfde zijn.”

De tijdelijke prepaid-aanbieding is van toepassing op 226 oceaan- en expeditiereizen aan boord van acht van de ultraluxe schepen van Silversea, inclusief afvaarten naar alle zeven continenten. In het aanbod zit bijvoorbeeld de reis van Londen (Greenwich) naar Reykjavik van 7 tot 20 mei aan boord van de Silver Endeavour die dit voorjaar voor het eerst in het Verenigd Koninkrijk en Noord-Europa vaart. Het nieuwste schip van de rederij biedt de complete expeditie-ervaring en stelt reizigers in staat om diep buiten de gebaande paden te gaan, begeleid door toonaangevende expeditie-experts.

Van 11 tot 18 mei 2023 ervaren gasten aan boord van de Silver Muse tussen Seward en Vancouver het allerbeste van Alaska. Een optioneel programma van vier nachten na de cruise laat reizigers vanuit Vancouver nog genieten van de Canadese Rockies. In Europa vertrekt Silver Dawn op 31 mei voor een 14-daagse verkenning van de Noorse fjorden en Noord-Europa. Aan boord kunnen gasten tevens genieten van de culinaire S.A.L.T.- ervaring met gerechten die volledig zijn afgestemd op de bestemmingen die het luxeschip bezoekt.

© foto Silversea Cruises

Klik hier voor meer nieuws