Prijzenjaar voor Seabourn

Seabourn sleepte dit jaar 29 topprijzen in de reisindustrie en onderscheidingen van grote consumenten- en reispublicaties in de wacht. Seabourn-voorzitter Josh Leibowitz spreekt van een ongelooflijk jaar, maar kijkt meteen ook naar 2023 en de lancering van het tweede expeditieschip.

Erkenningen kwamen van lezersonderzoeken, reiscritici en redacteurs alsook deskundige reispartners die op de hoogte blijven van elke nieuwe ontwikkeling in de reisindustrie. De prijzen werden toegekend aan vele aspecten van de Seabourn-reiservaring, waaronder service, gastronomie, wellness, suites en entertainment, evenals de algehele ervaring met onderscheidingen zoals beste luxerederij, beste service en beste kleine cruiseschip.

“Ik ben zo ongelooflijk trots op de hele Seabourn-familie, zowel aan boord als aan wal. Deze onderscheidingen weerspiegelen de toewijding en inzet om ‘Seabourn Moments’ te leveren en ervoor te zorgen dat onze gasten de beste ultra-luxe reiservaring op zee krijgen,” zegt Josh Leibowitz, voorzitter van Seabourn. “Het afgelopen jaar was echt ongelooflijk. Onze volledige vloot was opnieuw in de vaart en we lanceerden ons eerste van twee expeditieschepen. We kijken uit naar 2023 en de vele spannende avonturen die ons volgend jaar te wachten staan, vooral met de introductie van ons tweede expeditieschip, Seabourn Pursuit.”

Door de jaren heen is Seabourn consequent beoordeeld als een topkeuze in het luxe reissegment. Voor 2022 ontving de maatschappij toponderscheidingen en prijzen op onder meer de Gold List van Condé Nast Travel, de Cruise Critic Editors’ Picks Awards, Porthole Cruise and Travel Magazine Readers’ Choice Awards, Travel + Leisure World’s Best Awards, TravelAge West WAVE Awards en Travel Pulse Travvy Award. Ze werd verder bekroond door Travel Weekly, US News & World Report en USA Today. In al deze prijzen werd onder meer de Seabourn Encore uitgeroepen tot beste cruiseschip in de wereld. Ook de marketingcampagne ‘This is Your Moment’ was goed voor een topaward.

© foto Seabourn

Klik hier voor meer nieuws