Costa Toscana start winterseizoen vanuit Dubai

Costa Cruises consolideert haar aanwezigheid in Dubai met de komst van Costa Toscana. Het vlaggenschip van de Costa-vloot dat afgelopen maart in de vaart is genomen, startte in het weekend zijn wintercruises vanuit de Dubai Harbour Cruise Terminal, de modernste terminal van de stad, ingehuldigd door de Costa-groep in december 2021.

Costa Toscana stelt tot 11 maart 2023 dertien weekcruises voor in de Perzische Golf met vertrek uit Dubai. Het pakket ‘Vlucht + Cruise’ garandeert reizigers maximaal comfort met betrekking tot de organisatie van transfers van en naar het schip en het beheer van de bagage bij aankomst op de luchthaven.

Tot 14 januari 2023 omvat het vaarschema de Verenigde Arabische Emiraten en Oman, met lange stops van maximaal twee dagen/één nacht in Dubai, Muscat en Abu Dhabi. Tijdens de oudejaarscruise is er alleen een overnachting in Dubai, zodat passagiers het nieuwe jaar in stijl kunnen vieren. Van 14 januari tot 11 maart loopt de Costa Toscana ook Qatar terug aan. Gasten bezoeken dan Dubai, Doha, Muscat en Abu Dhabi. In de transithavens plant de rederij een breed scala aan excursies die moderniteit en futuristische architectuur combineren met de charme van de woestijn en historische tradities.

In Dubai hebben de reizigers onder meer de keuze uit een helikoptervlucht voor een adembenemend panorama of een tocht door de woestijn in een terreinwagen. Vanuit Muscat kunnen ze een cruise langs de kust van Oman maken aan boord van een dhow of de spectaculaire canyon van Wadi Al Arbeieen bewonderen met zijn meren en plassen water uitgehouwen in de kleurrijke bergen. In Abu Dhabi kunnen gasten ervoor kiezen om een ​​van de drie themaparken te bezoeken met Ferrari World voor liefhebbers van snelheid en autoraces, Warner Brothers World om beroemde stripfiguren te ontmoeten of Yas Waterworld met 43 attracties. In Abu Dhabi stelt Costa Cruises verder ontspanning voor op  het exclusieve strand van het eiland Al Maya of een bezoek aan het Louvre.

Zoals eerder aangekondigd komt Costa Cruises deze winter ook tegemoet aan de wensen van golfliefhebbers met haar ‘Cruise & Golf-formule. Die geeft hen de mogelijkheid op enkele van de beste golfclubs te spelen.

© foto Costa Cruises

Klik hier voor meer nieuws