Yacht Cruise Company stelt Norbert van der Glas aan als Global Sales Manager

De in Rotterdam gevestigde touroperator en het cruise-agentschap Yacht Cruise Company heeft Norbert van der Glas aangesteld als Global Sales Manager. Hij is al decennialang werkzaam in de cruise-industrie. Het grootste gedeelte hiervan was hij medeverantwoordelijk voor de uitbouw van Cruise Travel tot de marktleider in Nederland op het gebied van cruises. In zijn meest recente baan was hij verantwoordelijk voor de Europese verkoop bij de rederij Tradewind Voyages.

Norbert zal zich vooral bezighouden met de verkoop aan wederverkopers. Yacht Cruise Company heeft in Nederland al enkele samenwerkingsverbanden met agenten. Het bedrijf wil deze verder uitbouwen in de Benelux en Europa. Norbert: “Tijdens mijn werk voor Tradewind Voyages kwam ik in contact met Yacht Cruise Company. Het contact was vanaf het begin heel aangenaam. Een paar maanden terug is de vraag gekomen of ik hun team wilde versterken. Meerdere gesprekken hebben erin geresulteerd dat ik per 1 december bij hen ben begonnen. Het aanbod met zee- en riviercruises past uitstekend bij de door mijn opgedane internationale ervaringen.”

Simone Boon is algemeen directeur van Yacht Cruise Company. “Na de opheffing van de corona-maatregelen ontstond er een toename in de vraag naar de door ons aangeboden kleinere cruiseschepen, waar persoonlijke service de boventoon voert. Deze vraag komt ook meer en meer vanuit de Nederlandse reisadviseurs. Om hierop in te spelen hebben we Norbert gevraagd voor Yacht Cruise Company deze verkoop te begeleiden en verder uit te bouwen.”

Yacht Cruise Company is opgericht in 2016 door Simone Boon en George Dekker. Het cruise-agentschap richt zich op cruiseschepen met een capaciteit tot maximum 300 passagiers. Zij zijn dus gespecialiseerd in small ship cruises, ook wel bekend als boetiekcruises. Het aanbod kent zowel zee- als riviercruiseschepen. Yacht Cruise Company beschikt over meerdere (generaal) agentschappen voor verkoop in Nederland, de Benelux en Europa. Meer info op yachtcruisecompany.com.

Klik hier voor meer nieuws