Caroline Smith wordt nieuwe Managing Director International bij Regent Seven Seas

Na een lange carrière gaat Graham Sadler met pensioen als Managing Director van Regent Seven Seas Cruises in Europa, Midden-Oosten en Afrika. Caroline Smith is aangesteld als nieuwe Managing Director International. Afgelopen week kondigde de moedermaatschappij Norwegian Cruise Line Holdings al de aanstelling aan van Andrea DeMarco als nieuwe voorzitter van de luxerederij. Zij volgt in die functie op 1 januari Jason Montague op.

Regent Seven Seas Cruises heeft bekendgemaakt dat Graham Sadler na een succesvolle carrière van 22 jaar bij het bedrijf met pensioen gaat als Managing Director voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA), eveneens voor de regio Latijns-Amerika (LATAM) en Brazilië. Sadler blijft aan het bedrijf verbonden als corporate secretaris voor de Norwegian Cruise Line Holdings Ltd, een functie die hij vervult sinds 2016. Als onderdeel van de interne veranderingen om Sadler’s vertrek op te vangen, is Caroline Smith aangesteld als Managing Director International.

“Het was voor mij een eer en een genoegen directeur te zijn van de zakelijke activiteiten van Regent Seven Seas Cruises in EMEA, LATAM en Brazilië. Ik ben ongelooflijk trots op alles wat we als team hebben opgebouwd tijdens mijn 22 jaar bij het bedrijf. Er is een solide basis gelegd voor nog veel meer groei in de toekomst”, aldus Graham Sadler. “Ik neem afscheid in het volste vertrouwen dat mijn collega’s onverminderd doorgaan met het bieden van ongeëvenaarde ervaringen, zowel aan onze gasten als aan onze partners in de reiswereld.”

Hij wordt vervangen door Caroline Smith. Zij werkt al sinds 2015 samen met Sadler en wordt nu Managing Director International. In deze positie gaat zij als verantwoordelijke voor de sales en marketing in de regio’s EMEA, LATAM, Brazilië en Asia-Pacific (APAC) de groeistrategie leiden van Regent Seven Seas Cruises. “Dankzij Graham’s uitgebreide ervaring en krachtige leiderschap is een benijdenswaardige organisatie opgebouwd in de EMEA-regio. Graag zet ik zijn werk voort op basis van onze toekomststrategie voor verdere groei wereldwijd”, verklaarde Caroline Smith. “Dit is een razend spannende tijd om te opereren op de internationale markten, samen met onze topteams en met onze groeiende, meest luxueuze vloot. Zo kijken we reikhalzend uit naar de komst in november 2023 van ons nieuwste schip Seven Seas Grandeur.”

Caroline Smith begon haar carrière bij Regent als hoofd marketing voor EMEA en kwam al snel terecht op haar huidige positie als vicepresident consumentenmarketing. In deze rol voert Smith de strategie voor de consumentenmarkt uit, door reizigers wereldwijd te overtuigen van de ongeëvenaarde Regent-experience.

Vorige week meldden we al dat de huidige Chief Sales & Marketing Officer Andrea DeMarco in 2023 de opvolger wordt van Jason Montague als voorzitter van Regent Seven Seas Cruises. Naast haar huidige verantwoordelijkheden gaat DeMarco nu ook rapporteren over omzetbeheer, passagiersdiensten en de internationale verkoopactiviteiten – geleid door Caroline Smith – en haar visie geven op het algemene strategische beleid van de luxury cruise line.

Andrea DeMarco verklaarde namens het gehele team van Regent Seven Seas Cruises: “Wij feliciteren  Graham met ruim twee decennia van succes en uitzonderlijke verdiensten voor het bedrijf.  Zijn passie en toewijding hielpen hem een team te bouwen tot de besten in de klas. Ook is het voor mij fantastisch dat ik kan blijven samenwerken met Caroline in haar nieuwe internationale rol.”

© foto’s Regent Seven Seas Cruises

Klik hier voor meer nieuws