Royal Caribbean introduceert meer manieren om het beste van de Caraïben te zien en beleven

Na het winnen van ‘Best Cruise Line in the Caribbean’ voor het 20ste jaar op rij, heeft Royal Caribbean International haar Caraïbische cruises voor 2024-2025 geïntroduceerd. Niet alleen het hele jaar door – maar ook tijdens de zomer met acht schepen – vaart de maatschappij naar twintig bestemmingen in de Oostelijke, Zuidelijke en Westelijke Caraïben. Deze afvaarten vormen een podium voor gezinsvakanties met meer avonturen voor alle leeftijden en elk type van avonturier.

Van ‘s werelds grootste schepen tot avontuurlijke weekendfavorieten, vakantiegangers kunnen kiezen uit acht schepen die naar het beste van het Caraïbisch gebied varen. Hoogtepunten zijn onder meer de langverwachte Icon of the Seas die vanuit Miami het hele jaar door naar de Oostelijke  en Westelijke Caraïben vertrekt. Symphony of the Seas maakt haar debuut in de Big Apple. Freedom of the Seas krijgt Fort Lauderdale als thuishaven en Harmony of the Seas keert terug naar de nieuwe net-zero terminal van de cruisemaatschappij in Galveston, Texas.

Avonturiers hebben meer dan 20 bestemmingen om uit te kiezen, waaronder Roatan in Honduras, Charlotte Amalie op St. Thomas, Philipsburg in St. Maarten, Cozumel en Costa Maya in Mexico, Falmouth in Jamaïca en de bekroonde particuliere bestemmingen van Royal Caribbean, Perfect Day at CocoCay in de Bahama’s en Labadee in Haïti die in de meeste vaarschema’s zijn opgenomen.

Of het nu gaat om chillen aan het strand of adrenaline kickende sensaties beleven, vakantiegangers vinden het allemaal op Perfect Day at CocoCay. Sensatiezoekers kunnen hun moed op de proef stellen door van de hoogste waterglijbaan in Noord-Amerika te plonsen, tot 140 meter de lucht in te zweven in de Up, Up & Away-heliumballon of te genieten van het grootste golfslagbad in het Caraïbisch gebied. Zij die willen relaxen, kunnen ontspannen op de witte zandstranden en aan het kristalheldere water op Chill Island of op de nieuwe Hideaway Beach, een oase alleen voor volwassenen met een uitgestrekt zwembad, privécabana’s met zwembaden en een ongeëvenaard uitzicht op de oceaan, die volgend jaar op het particuliere eiland wordt geopend.

In het zonovergoten Labadee vinden avonturiers vijf adembenemende kustlijnen en prachtige bergachtige achtergronden. Dit stukje paradijs aan de noordkust van Haïti is een idyllische bestemming met avonturen voor iedereen, van een adrenalinestoot op ‘s werelds langste tokkelbaan boven het water tot zalig niksen op de ongerepte stranden of het verkennen van de rijke cultuur terwijl je luistert naar de fascinerende geschiedenis van het schiereiland en lokale ambachtslui en kunstenaars ontmoet.

Acht schepen

“Met een breed scala aan unieke avonturen op acht verschillende schepen, bezoeken aan de beste bestemmingen van het Caraïbisch gebied en twee particuliere bestemmingen die elk hun eigen unieke en onvergetelijke vakantie bieden, staat ​​gezinnen hun meest memorabele verblijf te wachten in 2024-2025”, aldus Royal Caribbean.

Bij de schepen van de revolutionaire Oasis-klasse verzorgt Wonder of the Seas vanuit Port Canaveral nabij Orlando het hele jaar door weekcruises naar de Oostelijke en Westelijke Caraïben. Harmony of the Seas biedt cruises van 6 tot 8 nachten aan vanuit Galveston. Symphony of the Seas stelt vanuit Cape Liberty in New Jersey (New York) weekcruises voor naar de Bahama’s.

Freedom of the Seas vertrekt vanuit Port Everglades in Fort Lauderdale op vaarschema’s van 7 en 8 nachten naar Perfect Day at CocoCay en de Zuidelijke Caraïben. Het Royal Amplified-schip kreeg er in 2020 nog voor meer dan 100 miljoen euro aan nieuwe voorzieningen bij. Het zusterschip Liberty of the Seas stelt vanuit Cape Liberty (New York) een gevarieerde combinatie voor van cruises van 4, 5 en 9 nachten naar de Oostelijke Caraïben, Bermuda en Canada/New England. Adventure of the Seas biedt vanuit Port Canaveral routes van 6 tot 8 nachten aan naar de Caraïben. Vision of the Seas vaart vanuit Baltimore en Enchantment of the Seas uit Tampa in Florida.

Alle Caraïbische cruises van Royal Caribbean International in 2024-2025 zijn vanaf heden te boeken.

© foto’s Royal Caribbean International

Klik hier voor meer nieuws