MSC Cruises opent verkoop wereldcruise 2025

MSC Cruises heeft de verkoop geopend voor haar wereldcruise 2025. De gloednieuwe reisroute omvat 50 bestemmingen in 21 landen die wachten om ontdekt te worden tijdens een epische wereldcruise van 116 nachten. De wereldreis omvat verder een uitgebreide ontdekking van Australië waarbij de MSC Magnifica maar liefst 19 dagen lang de zuid- en westkust van Australië verkent. Inschepen kan  op respectievelijk 4, 5, 6 en 7 januari 2025 in Civitavecchia (Rome), Genua, Marseille en Barcelona.

De reis van 116 nachten rond de wereld zal 50 adembenemende bestemmingen in 21 landen aandoen, zeven overnachtingen omvatten en 22 havens bezoeken die nog nooit eerder op een MSC World Cruise hebben gestaan. De drie maanden durende reis brengt de reizigers naar vijf continenten. Het schip zal drie oceanen oversteken en meer dan 30.000 zeemijlen afleggen. Of het nu gaat om natuurlijke pracht, levendige kosmopolitische steden of wereldberoemde historische bezienswaardigheden, deze reisroute zal vele must-visit-plaatsen op de bucketlist aanvinken en de horizon van de gasten verbreden met nieuwe smaken en tradities, diverse culturen en gemeenschappen, terwijl ze tegelijkertijd authentieke wereldwijde ervaringen omvat.

De reis begint in Italië, Frankrijk en Spanje voordat het schip naar Casablanca in Marokko vaart. Een week na de start brengen gasten hun eerste dagen op zee door, gevolgd door een dag in Mindelo, de hoofdstad van Kaapverdië. Na het oversteken van de Atlantische Oceaan brengen gasten tien dagen door met het verkennen van Zuid-Amerika, inclusief overnachtingen in Rio de Janeiro, Buenos Aires en Valparaiso evenals een bezoek aan de Falklandeilanden met zijn adembenemende vergezichten en Ushuaia, het meest zuidelijke punt van het continent.

MSC Magnifica zet daarna haar reis verder over de Stille Zuidzee en bezoekt bijna twee weken lang tropische eilanden zoals het wereldberoemde Paaseiland, Moorea en Aitutaki en Rarotonga op de Cook Eilanden.

Australië en Nieuw-Zeeland

Het volgende luik is een uitgebreide ontdekking van Nieuw-Zeeland en Australië, te beginnen met de noordelijke eilanden van Nieuw-Zeeland. Dit sportieve gebied is een populaire bestemming om te vissen op groot wild en om meer te weten te komen over de inheemse bewoners van het land, de Maori. In acht dagen bezoeken gasten Auckland, Tauranga, Napier, Christchurch en Dunedin, gevolgd door een uitzonderlijke cruise door de Milford Sound-fjord in het zuiden van Nieuw-Zeeland.

Bij het begin van de tweede cruisemaand zal de MSC Magnifica Sydney aandoen voor één van de hoogtepunten van de cruise: 19 dagen varen rond de ruige en prachtige zuidelijke en westelijke kusten van het land, langs prachtige plekken, nationale parken en trendy badplaatsen. De deelnemers bezoeken het natuurlijke paradijs van Eden, beroemd om zijn oesters en ongelooflijke stranden, duiken in de hippe stad Melbourne, genieten van het buitenavontuur in Adelaide, laten zich onderdompelen in de historische stad Albany en verkennen de levendige badplaats Busselton en de beroemde wijnstreek Margaret River. Ze genieten vervolgens van de relaxte sfeer van Perth en bewonderen het prachtige stadje Broome, waar het binnenland de zee ontmoet.

Daarna is het weelderige tropische klimaat van Azië aan de beurt met een aanloop met overnachting in Benoa op Bali. De volgende haven is Singapore, de parel van Zuidoost-Azië. Om de Aziatische reisroute compleet te maken, bezoeken gasten Port Klang en Penang in Maleisië, gevolgd door het idyllische eiland Phuket in Thailand.

Tijdens de reis over de Indische Oceaan kunnen gasten genieten van een bezoek aan Colombo, de hoofdstad van Sri Lanka. Hierna wacht de haven van Aqaba in Jordanië, waar ze de wereldberoemde archeologische vindplaats Petra kunnen bezoeken. Vervolgens kunnen reizigers genieten van de badplaats Sharm El-Sheik aan de Rode Zee, de oude sites in Luxor (vanuit Safaga), de doorvaart van het Suezkanaal en vervolgens Alexandrië. Van daaruit kunnen ze Caïro en de piramides van Gizeh bezoeken. Om deze once-in-a-lifetime reisroute af te ronden, vaart de MSC Magnifica terug naar Europa, bezoekt vier iconische steden in Italië en eindigt een reis vol ontdekkingen in Genua.

Voor alle passagiers van de World Cruise zijn een diner- en drankarrangement, alsook 15 excursies inbegrepen. MSC Voyager Club-leden profiteren van 5% korting op hun boekingsprijs. De punten die zij verdienen met de wereldcruise worden verdrievoudigd en voor aanvang van de reis aan hun account toegevoegd, waardoor ze direct waardevolle privileges en extra’s krijgen. Klik hier voor meer informatie over de MSC World Cruise 2025.

Bekijk hier foto’s van de MSC Magnifica.

© foto’s MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws