Viva kondigt doop en meter Viva Two aan

Riviercruisespecialist Viva Cruises zal op 23 maart 2023 haar nieuwe vlaggenschip Viva Two dopen in Düsseldorf. Meter van het tweede nieuwbouwschip wordt Shiri Gordon, CEO en mede-eigenaar van de in Tel Aviv gevestigde touroperator ‘The Gordon Travel Group’ en langdurige partner van Viva Cruises en haar moedermaatschappij Scylla AG.

“We vieren dit jaar vijf jaar Viva Cruises en vanaf het begin hebben we ons gericht op innovatie en wilden we ons onderscheiden van de traditionele riviercruises. We gaan verder op de ingeslagen weg met de doop van Viva Two en de selectie van onze meter. Deze beslissing vertegenwoordigt ook onze dankbaarheid aan al onze partners met wie we dagelijks samenwerken. Shiri Gordon is de perfecte vertegenwoordiger voor ons en voor al onze partners. Ze staat ​​voor succesvolle vrouwen in leidinggevende posities en laat onze passie voor de riviercruise-industrie zien”, zegt Andrea Kruse, COO van VIVA Cruises.

Shiri Gordon is de derde generatie die The Gordon Travel Group leidt. Sinds 1977 is het familiebedrijf uitgegroeid tot een van de toonaangevende touroperators in Israël, die wereldwijd een verscheidenheid aan gepersonaliseerde en originele ervaringen aanbiedt. “Het is een grote eer voor mij om meter te zijn van dit fantastische nieuwe schip. Scylla’s respect voor familie en traditie in combinatie met haar compromisloze normen, innovatieve benadering en persoonlijke aanpak viel me vanaf het begin op. Omdat we dezelfde bedrijfsfilosofie delen was het opbouwen van onze langdurige samenwerking met Viva Cruises voor beide partijen een natuurlijke match”, zegt Shiri Gordon.

Voor de doop van de Viva Two komen zowel internationale gasten als zakelijke partners samen om deze mijlpaal te vieren. Het in Düsseldorf gevestigde Viva Cruises-team – inclusief Andrea Kruse, COO van Viva Cruises en Arno Reitsma, Managing Director van Viva Cruises en het moederbedrijf Scylla AG – zullen de gasten verwelkomen aan boord van het nieuwe schip voor het doopfeest. De Duitse tv-presentator Marco Schreyl zal aanwezig zijn om het evenement en de doopceremonie van Viva Two te begeleiden.

Dankzij de centrale ligplaats direct in de oude binnenstad van Düsseldorf kunnen voorbijgangers de doopceremonie vanaf de wal bijwonen. Zij hebben een perfect zicht op het schip en al zijn festiviteiten direct vanaf de kade.

Viva Two vertrekt na de doop en presentaties naar Passau en vaart vanaf 8 april op de Donau tussen Passau en Wenen met tussenstops in onder meer Boedapest, Bratislava, Linz en Melk. Behalve weekcruises staan ook langere reizen van 11 en 12 nachten op het programma. Op deze routes vaart het rivierschip naar de IJzeren Poort tussen de Karpaten en de Balkan en naar de Donaudelta.

Ontdek de eerste beelden van de Viva Two of bekijk een uitgebreide fotoreportage van het zusterschip Viva One.

© foto’s Viva Cruises

Klik hier voor meer nieuws