Holland America Line introduceert meer lange cruises naar verre bestemmingen

Holland America Line lanceert naar aanleiding van haar 150ste verjaardag een reeks  ‘Legendary Voyages’, een nieuwe collectie lange cruises naar verre bestemmingen. Deze reizen van 25 tot 59 dagen combineren de kenmerken van Holland America Line’s Grand Voyages met reisroutes naar Australië en Nieuw-Zeeland, de Amazone en Zuid-Amerika, de Stille Zuidzee en Hawaï, Groenland en IJsland, Azië, Alaska en de poolcirkel met een uitgebreide verzameling havens die de ervaring op elke bestemming verrijken.

“Als leider in lange routes is Holland America Line verheugd om onze implementatie en onboard-programmering te blijven verbinden om de gastervaring verder te verrijken”, aldus Kacy Cole, VP Marketing & E-commerce bij Holland America Line. “De Legendary Voyages zijn zorgvuldig samengesteld om gasten langer te laten blijven en te genieten van zowel de reis als de bestemming. Met veel vertrekken vanuit Noord-Amerika creëert dit een nieuwe manier voor onze gasten om de wereld vanuit hun eigen perspectief te zien.”

In het aanbod zitten onder meer drie nieuwe routes voor Holland America Line: de eerder aangekondigde 28-daagse ‘Arctic Circle Solstice’ in juni 2024 die noordwaarts gaat naar de poolcirkel met elf aanloophavens in Alaska inclusief minder bezochte havens zoals Nome en Homer, de 53-daagse ‘Majestic Japan’ in september 2024 met in totaal 21 havens, 13 aanlopen in heel Japan en overnachtingen in Yokohama (Tokio) en Kobe alsook de 28-daagse ‘Coral Triangle, Vulcanoes and The Great Barrier Reef’ in januari 2025 die 10 havens in vijf landen verkent, met panoramische cruises in het beroemde Great Barrier Reef, Torres Strait en langs de vulkanen Kumba en Krakatau.

Daarnaast genieten gasten op elke Legendary Voyage van het beste van de Grand Voyages-programmering met iconische themafeesten, gedenkwaardige vertrekken en klassieke cruise-activiteiten. Het programma aan boord is speciaal samengesteld om inzichten in de geschiedenis en cultuur van de bezochte bestemmingen te delen. Gasten hebben ook meer tijd op de bestemmingen om het nachtleven te ervaren met overnachtingen in grote havens, waaronder Anchorage (Alaska), Hobart (Tasmanië), Honolulu (Hawaii), Manaus (Brazilië), Moorea (Frans-Polynesië), Papeete (Tahiti), Reykjavik (IJsland), Yokohama (Tokio) en Kobe (Japan).

Andere legendarische reizen van Holland America Line zijn onder meer de 56- of 51-daagse ‘Tales of the South Pacific’ van Vancouver naar San Diego, de 34-daagse ‘South Pacific Crossing’ van San Diego tot Sydney, de 28-daagse ‘Amazon Explorer’ van/tot Fort Lauderdale en de 35-daagse ‘Hawaii, Tahiti en Marquesas’ van/tot San Diego. In het Noorden kunnen gasten inschepen voor de 35-daagse ‘Voyage of the Vikings’ van/tot Boston. Down under is er de 35-daagse ‘Australia Circumnavigation’ vanuit Sydney.

© foto’s Holland America Line

Klik hier voor meer nieuws