Silversea-chartervluchten voor Arctische cruises

Silversea Cruises introduceert rechtstreekse chartervluchten voor 28 Arctische en Groenlandse afvaarten in 2023 en 2024. Gasten die meevaren op geselecteerde reizen met de Silver Endeavour, Silver Wind en Silver Cloud profiteren op die manier van een naadloze reis via onder meer Londen en Oslo naar enkele van de meest afgelegen bestemmingen in het Noordpoolgebied, zoals Longyearbyen, Kangerlussuaq of Pond Inlet. De toonaangevende rederij voor ultraluxe en expeditiecruises verbetert hiermee het meest diverse en uitgebreide Arctische aanbod, dat tussen 2023 en 2025 37 routes naar meer dan 110 bestemmingen omvat.

Als onderdeel van de meest complete reis naar het Noordpoolgebied kunnen gasten van Silversea genieten van privétransfers van en naar de luchthaven, gemakkelijke vluchtverbindingen via Londen, New York, Montreal en Oslo alsook een warm welkom door vertegenwoordigers van Silversea tijdens de hele reis. Reizigers die kiezen voor zowel het deur-tot-deur- als het haven-tot-havenaanbod van Silversea vliegen met privéchartervluchten naar het Noordpoolgebied, met een verbeterde service, een superieur culinair aanbod, eersteklas drankjes en op maat gemaakt in-flight entertainment. Indien vereist volgens het reisschema, is een luxe overnachting standaard inbegrepen bij zowel haven-tot-haven- als deur-tot-deurtarieven. Eenmaal in het Noordpoolgebied worden gasten uitgerust naar hun luxeschip gebracht, klaar om te verkennen.

“Voortbouwend op ons all-inclusive expeditieaanbod zijn we verheugd nieuwe privéchartervluchten naar het Noordpoolgebied en Groenland te introduceren om de reizen van onze gasten naadloos te laten verlopen”, aldus Massimo Brancaleoni, SVP Global Sales bij Silversea Cruises. “Silversea zet zich in voor innovatie en we zijn altijd op zoek naar manieren om de reiservaring voor onze gasten te verbeteren, inclusief de reis voor en na de cruise. We ontsluiten niet alleen de meest afgelegen regio’s van het Arctisch gebied met unieke bestemmingsexpertise en enkele van de meest luxueuze schepen op zee, maar we doen dit ook met ongeëvenaard comfort en gemak. Als aanvulling op onze privétransfers tussen thuis en de luchthaven, stelt ons nieuwe aanbod van chartervluchten de gasten in staat zich te concentreren op het genieten van hun Arctische avontuur vanaf het moment dat ze hun huis verlaten.”

De Arctische cruises van Silversea definiëren transformatief reizen. Aan boord van drie van de ultra-luxe schepen van de cruisemaatschappij, waaronder de nieuwe Silver Endeavour, genieten gasten van all-inclusive comfort, verrijkingen door de expeditie-experts en toegang tot enkele van de meest off-the-beaten-pad bestemmingen. Ze kunnen ijsberen en walvissen spotten, Inuït-gemeenschappen bezoeken of de poolduik trotseren, naast andere meeslepende ervaringen, terwijl ze genieten van het kenmerkende comfortniveau waar Silversea bekend om staat.

© foto’s Silversea Cruises

Klik hier voor meer nieuws