Meer Carnival Cruise Line in Europa in 2024

Carnival Cruise Line breidt haar Europese afvaarten in 2024 uit. Carnival Legend zal maar liefst 17 cruises voorstellen vanuit drie vertrekhavens en enkele van de meest pittoreske zeehavens ter wereld bezoeken. Nadat het Europese seizoen 2024 is afgelopen, keert Carnival Legend terug naar de VS en vindt het schip een nieuwe thuishaven in Tampa, Florida.

Het Europese seizoen van Carnival Legend begint op 15 april 2024 met een 12-daagse trans-Atlantische cruise vanuit Baltimore met bezoeken aan Ponta Delgada, Malaga en Valencia. In Europa biedt het schip een scala aan routes aan vanuit Barcelona, Civitavecchia (Rome) en Dover. Op het programma staan cruises van 8 en 9 dagen vanuit Barcelona door de Westelijke Middellandse Zee en de Atlantische kusten, reizen van 9 dagen rond de Britse eilanden en 12 dagen naar IJsland vanuit Dover alsook tiendaagse cruises naar de Griekse eilanden vanuit Civitavecchia (Rome). Carnival Legend eindigt haar Europese zomer op 26 oktober 2024 in Rome met een trans-Atlantische oversteek naar Tampa via Cartagena, Funchal, Ponta Delgada en Nassau.

“Deze uitgebreide serie voor 2024 biedt een uitstekende variëteit aan reisroutes en opties voor gasten die Europa op de best mogelijke manier willen ervaren”, aldus Christine Duffy, voorzitter van Carnival Cruise Line. “Onze gasten genieten ervan om diverse en spectaculaire bestemmingen over het hele continent te ontdekken, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van het comfort en gemak van de voorzieningen die ze kennen en waar ze van houden aan boord.”

Carnival Legend biedt plaats aan 2.200 gasten en beschikt over verschillende accommodatiemogelijkheden, waaronder 50 suites en meer dan 630 passagiershutten met balkon. Gasten zullen veel van de kenmerkende Carnival-voorzieningen die ze kennen en waarderen aan boord vinden van Guy’s Burger Joint tot de BlueIguana Cantina, de RedFrog en Alchemy bars, evenals het WaterWorks Aqua Park en The Punchliner Comedy Club.

Daarnaast zal Carnival Glory op 18 april 2024 een 14-daagse trans-Atlantische reis maken langs verschillende populaire Europese bestemmingen, waaronder Valencia en Las Palmas (Canarische Eilanden) alvorens aan te komen in de nieuwe thuishaven Port Canaveral in Florida.

Het aanbod van Carnival voor 2024 bouwt voort op het populaire Europese seizoen 2023 van de cruisemaatschappij. Carnival Pride verzorgt van mei tot oktober een tiental cruises vanuit Dover en Barcelona. Daarnaast heeft de rederij voor dit najaar ook trans-Atlantische reizen met de Carnival Freedom tussen Port Canaveral en Barcelona toegevoegd aan het schema.

© foto Carnival Cruise Line

Klik hier voor meer nieuws