Regent Seven Seas kondigt 2026 World Cruise van 154 nachten aan

Regent Seven Seas Cruises kondigt met de ‘2026 World Cruise – The Sense of Adventure’ haar langste wereldcruise ooit aan. De Seven Seas Mariner zal in 2026 in 155 dagen de wereld rond reizen. Luxereizigers bezoeken onderweg 41 landen op 6 continenten en kunnen kiezen uit maar liefst 431 landexcursies.

De wereldcruise start op 10 januari 2026 in Miami waar ze vijf maanden later ook weer eindigt. De gasten varen over drie oceanen en komen op ongelooflijke plaatsen in Noord- en Zuid-Amerika, de zuidelijke Stille Oceaan, Australië en Nieuw-Zeeland, Azië en Europa. Tijdens de reis wordt een afstand van maar liefst 39.722 zeemijl afgelegd en wordt er in 77 havens in 41 landen aangemeerd. In de reisroute zijn drie voor Regent nieuwe havens opgenomen: Lifou en Maré op de Loyaliteitseilanden in Nieuw-Caledonië en Waingapu op het ongerepte, ruige eiland Sumba in Indonesië.

“Luxereizigers willen verder en langer op reis. We zijn dan ook erg blij dat we voor 2026 onze nieuwste en langste World Cruise ooit mogen aankondigen,” aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “The Sense of Adventure zal luxereizigers naar de verste hoeken van onze aarde brengen.  De gasten op onze World Cruise genieten van een ongekende persoonlijke service, onovertroffen gastvrijheid, de comfortabele weelde van onze all-suite, all-balcony accommodaties en een scala aan inbegrepen opties die het luxegevoel alleen maar versterken.”

Fascinerende bestemmingen

Regent staat erom bekend dat ze gasten een ongekende ervaring biedt op de meest bijzondere plekken ter wereld. Dat zal tijdens deze cruise niet anders zijn met een keuze uit 431 landexcursies en 16 overnachtingen in verschillende havens. Reizigers kunnen dan ook fascinerende bestemmingen zoals Bora Bora in Frans-Polynesië, Darwin in Australië en Walvisbaai in Namibië ontdekken. Nieuw zijn drie bijzondere ervaringen aan land: A Taste of History at the Battleship Missouri in Honolulu, Across the Archipelago Dinner at Garuda Wisnu Kencana in Bali en Passport to Portuguese Flavor at Convento do Beato in Lissabon.

Op de route wordt een bezoek gebracht aan 47 Unesco Werelderfgoedsites, zoals het natuurreservaat Vallée de Mai op Praslin in de Seychellen, Robbeneiland bij Kaapstad in Zuid-Afrika en het Great Barrier Reef bij Cairns, Australië. Voordat de gasten voor hun wereldreis aan boord van Seven Seas Mariner stappen, brengen ze een nacht door in een luxehotel in het bruisende Miami en zijn ze te gast op een exclusief pre-cruise gala.

De wereldcruise vindt plaats aan boord van de Seven Seas Mariner, een luxe cruiseschip met een strak, ruim en eigentijds interieur dat zich kenmerkt door Italiaans marmer, kristallen kroonluchters en moderne kunst. De 459 bemanningsleden verlenen zeer persoonlijke service aan de 696 gasten.

De prijzen van deze 154 nachten-cruise variëren van € 86.579 per persoon in een Deluxe Veranda Suite tot € 245.369 per persoon in de royale Master Suite.

De 2026 World Cruise kan worden geboekt vanaf 22 maart 2023, maar gasten kunnen zich al vanaf deze week registreren. Dit kan online op RSSC.com/2026-World-Cruise waar ook meer informatie en een video over de 2026 World Cruise te vinden zijn.

© foto’s Regent Seven Seas Cruises

Klik hier voor meer nieuws